PSM weet meer te vertellen over PS3 HUB

Playstation magazine PSM heeft wat meer informatie gegeven over de online dienst van de nieuwe Playstation, de PS3. De naam (Playstation HUB) van Sony's online netwerk was onlangs al uitgelekt, maar PSM's redactie is bij een aantal andere bronnen langs geweest.

Eén daarvan zegt dat Sony alle features die mogelijk zijn bij Xbox Live ook wil bieden aan haar klanten, plus - hoe kan het ook anders - een aantal nieuwe mogelijkheden. PSM wist ook te vertellen dat de PSP en PS3 beide gebruik gaan maken van Playstation HUB. Verder zal het systeem een portal gaan worden voor PVR TV (tv series en shows kijken wanneer jij wilt), muziek, games en nog veel meer.

Een anonieme ontwikkelaar weet te melden: "Er zijn meer PS3 games in ontwikkeling dan mensen voor mogelijk houden. We kregen de definitieve development kit al in januari en het gaat allemaal sneller dan verwacht."

Sony mag dan wel weinig loslaten over de Playstation 3, ondertussen zijn ze er wel hard mee bezig. Het streven is om de PS3 groter te maken dan de XBOX 360, en daar mogen best een paar extra maanden overheen gaan.

Zodra er meer informatie bekend is over de PS3 en haar online diensten zullen wij jullie informeren.