Rechtszaak Xbox-moorden uitgesteld

In augustus 2004 werden zes mensen gruwelijk omgebracht met als inzet een Xbox. Een aantal mannen gebruikten de woning van de grootouders van Michelle Ann Nathan als hangplek. Toen Michelle en een paar vrienden de mannen wegstuurden omdat ze zelf de woning weer in gebruik wilden nemen, stopten ze de spullen van de mannen (enkele kledingstukken en een Xbox) in een doos.

De mannen, onder leiding van Troy Victorino, kwamen de volgende dag terug en sloegen alle zes de aanwezige mensen met basebal-knuppels dood omdat ze volgens Troy zijn Xbox 'gestolen' zouden hebben. Ook een hond werd doodgeslagen. In de media staat de zaak bekend als de "Xbox-murders".

De rechtszaak zou eigenlijk in september plaats gaan vinden, maar de rechter heeft deze uitgesteld omdat de verdediging zegt meer tijd nodig te hebben om de enorme hoeveelheid bewijsmateriaal te bestuderen. Zij hadden gevraagd om een jaar extra om de zaak goed voor te kunnen bereiden, de rechter geeft hen tot januari de tijd.

Het bewijsmateriaal bestaat onder andere uit meer dan 200 voorwerpen uit het huis met vingerafdrukken van de daders of bloed van de slachtoffers. Deze voorwerpen moeten grondig geanalyseerd worden. Ook zijn er meer dan 100 getuigenverklaringen.