Boksen met Jackie Chan

Xavix is een interactieve gameconsole die geen gebruik maakt van normale controllers. Op de console kun je een aantal verschillende spellen spelen zoals: Bowling, Tennis en honkbal. Bij tennis kun het spel spelen met echte mini-rackets (zitten bij het spel), de console registreert vervolgens de bewegingen en gebruikt deze in het spel. Dit werkt ook met bowling (mini-bowlingbal) en met honkbal (mini-knuppel). Op deze website kun je meer info vinden. Hij is voorlopig alleen in de USA verkrijgbaar.

De console

De rackets en het spel

Xavix heeft nu een deal gesloten met Jackie Chan om games te gaan ontwikkelen voor deze console. Deze spellen zullen in de zomer uitkomen en de volgende namen krijgen: Jackie Chan Boxing en Jackie Chan Action Mat.
Met het boksspel kun je twee bokshandschoenen aantrekken en tegen de lucht gaan meppen. Of je dit doet tegen Jackie of juist met hem is nog niet bekend. De Jackie Chan Action Mat lijkt op Dance Dance revolution, waarbij je moet bewegen op een mat om opdrachten uit te voeren. De mat detecteert de bewegingen en hiermee kun je het spel besturen.

Kan je hem verslaan?