Badwater regelen met iPhone

Voor mensen die in het bezit zijn van een iPhone is een applicatie ontwikkeld die het badwater van een afstand kan regelen. De software is gratis, maar de hightech kranen voor in je badkamer kosten samen zo'n vierduizend pond. Wanneer je zowel de kranen als de software in bezit hebt, kun je van een afstand het badwater regelen.

Met deze nieuwe snufjes kun je de temperatuur, de diepte van het water en de geuren bepalen. Ook is het mogelijk het aantal bubbels van te voren vast te stellen, zodat je na een vermoeiende werkdag bij thuiskomst optimaal kunt genieten van een welverdiend bad.

"Met één druk op de knop vult de Bath-o-matic het bad precies zoals jij dat wilt", aldus een woordvoerder. "Je kunt zelfs kiezen hoeveel bubbels en wat voor geurtjes je in het badwater wilt." Volgens de woordvoerder zijn het echter niet enkel de gemakken die het product zo goed maken: "Deze technologie is ook een doorbraak voor het besparen van energie en het voorkomen van een eventuele overstroming in de badkamer." Mensen zonder bad hoeven niet getreurd te zijn: er is ook een versie voor de douche op komst.

Een foto van de software kun je hier bekijken.