Vriend dwingt BNN-sterretje te stoppen

"Wat een klootzak", zo vatte Bridget Maasland haar woede samen op 3FM. Maasland is jurylid van het BNN-programma 'Sterretje Gezocht' en zag haar favoriet vorige week naar huis gaan. Niet omdat ze was weggestemd, nee, omdat haar vriend haar daartoe had gedwongen.

De 19-jarige Celine (hier te zien in bikini) droomt van een carrière als presentatrice en was een van de laatste kanshebbers om dat bij BNN te mogen doen. Hiervoor hadden zich achtduizend meiden opgegeven en Celine sprong eruit met haar frisse uitstraling. Maar gedurende de opnames vorderden was Celine steeds vaker down en zat ze continu te bellen. En toen het hoge woord eruit kwam: "Ik moet er mee stoppen, anders raak ik een heel dierbaar persoon kwijt."

De ouders van Celine zeiden al snel dat haar vriend haar voor het blok had gezet: kappen of ik maak het uit. En dus stopte ze. Menig kijker had Celine als favoriet. Bridget denkt dat de relatie zeker uit gaat op termijn, omdat dit soort jaloezie op den duur onhoudbaar is in een relatie. "Ik heb nog met haar gepraat en had gehoopt dat ze voor zichzelf zou kiezen. Helaas. Maar als ze de vriend ooit aan de kant zet komt ze er in de toekomst ook wel, want ze heeft zeker talent."

Bekijk hier enkele foto's van Celine. Als je geduld hebt kun je op 32.40 hier Celine zien die er mee stopt.