Sanne is Schoolmeisje van het Jaar

De FOK!redactie was het er al lang over eens: Sanne is het leukste schoolmeisje, maar de echte verkiezing was gisteravond pas in Club Noa. Ook de rest van Nederland blijkt gelukkig oog te hebben voor prachtig vrouwelijk schoon en de 21-jarige Sanne is dan ook verkozen tot Schoolmeisje van het Jaar. Wieneke werd tweede en Wendy derde.

Het begon met 30 deelnemers, waarvan er gisteravond 10 in de finale stonden. Afgelopen maandag heeft FOK!radio gebeld met deelneemsters Sanne en Wieneke, om hen eens nader aan de tand te voelen. Op het FOK!forum verscheen een special met foto's van alle schoolmeisjes en een kort interview met 7 van de meisjes. De meningen waren verdeeld, maar Sanne, My en Thyrza waren de grootste kanshebbers alsdus de bezoekers van FOK!.

Er is nog meer goed nieuws voor Sanne (en al haar fans), want ze komt terug in de halve finale van de Student of the Year 2009 verkiezing. We gaan dus nog veel meer van deze schoonheid zien. Daarnaast heeft ze nog een professionele fotoshoot en website voor zichzelf gewonnen en een surfvakantie naar Frankrijk voor 2 personen.

Speciaal voor FOK! nog een exclusieve foto van Sanne en voor meer informatie kijk je uiteraard in de special op het FOK!forum. Wil je de winnares ook eens horen? Luister dan de uitzending van FOK!radio van afgelopen maandag terug.


Liefs, Sanne.