Pamela Anderson schrijft brief aan Beatrix

Sinds Pamela Anderson optrekt met illusionist Hans Klok is ze erg begaan met ons kikkerlandje. Ze heeft zelfs een open brief aan koningin Beatrix gestuurd. Ze vindt Nederland leuk, maar er is iets dat haar niet zint. In de brief aan Bea verzoekt ze het fokken van dieren voor bont te verbieden.

"Ik vind het fantastisch om Nederland deze week te bezoeken, niet alleen omdat het zo'n schattig land is, maar ook vanwege de houding tegenover twee zaken die me na aan het hart liggen: seks en dierenrechten", schrijft de voormalig Baywatch-actrice in haar brief. Pamela verzoekt Beatrix tot het uitbannen van alle soorten fokkerijen die bont als doel hebben. "Het merendeel van de Nederlandse burgers is tegen het dragen van bont en een verbod op bontfokkerijen zou een voorbeeld stellen voor andere landen en dierenvrienden over de hele wereld."

Pam opent vandaag overigens, samen met Hans Klok, de Miljonair Fair met hun speciale openingsact. Vorig jaar assisteerde ze Klok in zijn shows in Las Vegas en komt nu speciaal voor deze schnabbel overgevlogen.