FBI wil Mary-Kate Olsen spreken

De Amerikaanse FBI wil graag een hartig woordje spreken met Mary-Kate Olsen, je weet wel, de helft van de Olsen tweeling die zo bekend is geworden van de serie 'Full House'. Justitie verdenkt Olsen er namelijk van sterke pijnstillers aan acteur Heath Ledger te hebben verstrekt die door het innemen van deze in combinatie met andere medicijnen het loodje legde in januari. Olsen was een goede vriendin van Ledger en zij was ook de eerste die door de masseuse werd gebeld die het levenloze lichaam van Ledger vond.

En echt meegewerkt wordt er niet aan het onderzoek, want de advocaat van Olsen, want elke ster in Hollywood heeft die schijnbaar standaard, weigert met justitie te praten, ondanks herhaaldelijke verzoeken. Met de media wil mr. Michael C. Miller overigens dan wel weer praten. "Mary-Kate heeft niets te maken met de medicijnen. We hebben justitie na de dood van de heer Ledger alle informatie gegeven die er te geven viel. Dit hebben we in chronologische volgorde gedaan zodat er geen misverstanden konden ontstaan. Daarnaast hebben we ook verteld dat mevrouw Olsen ook de herkomst van de medicijnen niet weet." Aldus de advocaat.

Als Olsen inderdaad allemaal niets met de zaak te maken heeft dan is het op z'n minst raar te noemen dat ze pas met justitie wil praten zodra ze zwart op wit gekregen heeft dat ze hoe dan ook niet zal worden aangeklaagd dan wel vervolgd. Onderzoekers menen dat Ledger is overleden aan een dodelijke combinatie van de pijnstillers Oxycodone en Hydrocodone. Die laatste staat beter bekend als Vicodin, waar dr. House zo beroemd om is. Deze twee pijnstillers nam hij naast een slaappil, hetgeen het dodelijke effect veroorzaakte. Wat er met Olsen gaat gebeuren is niet bekend, Ledger zal er niet mee terugkomen in ieder geval.