Dochter voor Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears is donderdag bevallen van een meisje. Het kindje, dat via een keizersnede ter wereld kwam, luistert naar de naam Maddie Briann. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

Het 17-jarige zusje van Britney Spears werd donderdag in de vroege ochtend opgenomen in het Mississippi Southwest Regional Medical Center in McComb. Britney was aanwezig in het ziekenhuis om haar zusje te steunen.

De 26-jarige zangeres kwam woensdag samen met haar vader Jamie en haar broer Bryan aan om bij haar hoogzwangere zusje te zijn. De familie bracht een ontspannen avond door bij de 17-jarige Jamie Lynn in haar huis in Liberty in de staat Mississippi. Volgens een vriend van de familie maakte het gezin zich geen zorgen over de op handen zijnde bevalling.

Jamie Lynn Spears maakte eind vorig jaar bekend dat ze zwanger was, tot ontsteltenis van velen in de Verenigde Staten. In maart verloofde de piepjonge blondine zich met de 19-jarige Casey Aldridge, met wie ze sinds haar middelbare schooltijd samen is. Het stel zou na de geboorte van de baby in het huwelijksbootje willen stappen.