Jaap is Gouden Kooi miljonair

Het zit erop. Na bijna twee jaar haat, liefde, seks, treiteren en terror is in een matte finale op RTL5 een eind gekomen aan de Gouden Kooi. Terror Jaap ging er uiteindelijk met een cheque van meer dan één miljoen euro vandoor en mag zich de enige echte Gouden Kooi miljonair noemen. De rest blijft met lege handen over. De villa blijft in handen van John de Mol die van plan is na de zomer een Gouden Kooi 2 te starten.

De uitzending op RTL5 werd zoals viel te verwachten lang gerekt om mensen maar veel te laten bellen. Huub viel als eerste af gevolgd door Amanda. Daarna bleven Brian en King Jaap over. Uiteraard werd er weer leuk gejongleerd met tussenstanden. De hele week stond Brian voor in de polls. In de laatste tussenstand stond Jaap voor. Ook op FOK! bleek Jaap het populairst. En heel verrassend, Jaap ging er met de prijs vandoor. Jaap wil met het prijzengeld een Terrorshow opzetten. De helft gaat naar eigen zeggen naar het goede doel.

De Gouden Kooi startte in 2006 bij Talpa en ging na de fusie over naar RTL5. John de Mol is bezig om De Gouden Kooi in andere landen onder te brengen, hij verwacht dat de eerste in Frankrijk op televisie komt. RTL gaat dit jaar naar verluidt een nieuwe BigBrother uitzenden.

Doe ook mee aan de nieuwe poll! Gouden Kooi 2, goed idee?



Foto ANP