Britney bijna voor derde keer getrouwd

Icoon ShowbizzDe relatie tussen Britney en Ghalib is serieuzer dan men denkt, want de twee probeerden in januari te trouwen. De zangeres trad vorige maand naar verluidt voor de derde keer in het huwelijk en wel met papparazo Adnan Ghalib, die onlangs een serie naaktfoto's aanbood voor een miljoen dollar.

De tortelduifjes waren begin januari uitgeweken naar het buitenland. "Terwijl ze in Mexico waren hebben ze een snelle trouwceremonie gedaan. De geheime ceremonie zou plaats hebben gevonden nadat ze in een bescheiden hotelkamer hadden ingechecked", aldus een bron aan Star Magazine. Maar al snel bleek het huwelijk ongeldig te zijn omdat Ghalib nog getrouwd is met ene AzLynn Berry. Ze dumpte daarna de fotograaf, maar inmiddels zijn ze wel weer samen gesignaleerd. Britneys eerste huwelijk duurde in 2004 slechts 55 uur, dat was met jeugdvriendje Jason Alexander.

Nieuwe kindjes
Deze Alexander meldt trouwens dat Britney tegen hem heeft gezegd dat ze haar kinderen niet meer fulltime terughoeft. Jason en Britney hebben sinds afgelopen kerst weer volop contact met elkaar en in een telefoongesprek meldde ze dat ze over een paar jaar gewoon nieuwe kindjes van Ghalib neemt. Als Britney over een paar jaar nog leeft tenminste, want ook daar kun je op wedden.