Snoop Dogg is uitgerapt

Rapper Snoop Dogg stopt met het maken van rapmuziek. Dat heeft hij in een interview met MTV News laten weten. De muziekwereld is echter nog niet van hem af. De beste man gaat zich vanaf nu bezig houden met het maken van rockmuziek.

Tijdens het interview heeft hij ook te kennen gegeven dat hij een lijst heeft gemaakt waarop artiesten staan met wie hij graag wil samenwerken. Onder anderen Bono, Madonna en Mick Jagger staan op de lijst om te worden benaderd door de ex-rapper. Ook beweerde hij dat rappers muzikaal gezien te kortzichtig zijn en dat collegae op muzikaal gebied hun grenzen zouden moeten verleggen.

Het is voor Snoop Dogg echter niet de eerste keer dat hij zich bezighoudt met rockmuziek. Zo heeft hij al eens samen met Rage Against The Machine het nummer 'Snoop Bounce' opgenomen en verraste hij vriend en vijand met een cover van Metallica's 'Sad But True'.

Snoop Dogg verbreekt niet per direct zijn banden met de hiphopscene. Over twee maanden ligt namelijk zijn voorlopig laatste rapalbum in de winkels. Ego Trippin' heet het plaatje en hierop zal hij samenwerken met ondermeer Pharrell Williams.

Met dank aan gnrrocks en Corleone-G voor de submit.