Daphne Deckers slaat journalist ziekenhuis in

Icoon ShowbizzDe afgelopen avond heeft Daphne Deckers een journalist van Story tot bloedens toe geslagen. De journalist, Guido den Aantrekker, moest zelfs naar het ziekenhuis om zijn kin te laten hechten.

"Enige tijd geleden had Guido een artikel in roddelblad Story geschreven dat mij en mijn gezin vreselijk heeft gekwetst", aldus Deckers. "Ik wilde het glas champagne, dat hij vast had, over zijn shirt uitgieten, maar dat pakte anders uit." Den Aantrekker nam net een slok toen Daphne het glas tegen zijn tanden brak en het gezicht van de journalist opengehaald werd.

"Ik dacht dat mijn gebit eraan ging", zegt de aangeslagen Guido. "Met mijn tanden bleek niets aan de hand, maar wel heeft het glas mijn gezicht opengehaald. Met gierende banden ben ik naar de ehbo-post gebracht, waar mijn kin is gehecht."

Natuurlijk heeft het hoogblonde voormalige topmodel wel haar excuus aangeboden: "Dat wilde hij natuurlijk niet accepteren, maar ik meen het wel. Al blijft het wel een feit dat ik hem per ongeluk pijn heb gedaan, terwijl hij mijn gezin expres pijn heeft gedaan met zijn verschrikkelijke verhalen."
Met dank aan static voor de submit.