Huwelijk Dries Roelvink staat op springen

Dries Roelvink maakt moeilijke tijden door. De volkszanger onthulde vandaag dat hij door zijn drukke werkzaamheden weinig tijd overhoudt om zijn vrouw te verwennen. Zijn vrouw Lucienne heeft het helemaal gehad met hem. "We leven langs elkaar heen", zo bekende hij.

Zijn grote populariteit heeft de sympathieke zanger nog geen enkele grote hit opgeleverd. Toch staat hij vaak in het hele land te zingen. De meeste mensen kennen hem echter uit de spotjes voor de Wegenwacht en zijn optreden in het SBS6-programma 'Sterren dansen op het ijs'.

Ahoy, dat is de plek waar Dries nu zijn pijlen op richt. Op 28 januari zal hij daar een optreden geven. Hij is dan ook al druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Al had hij die tijd beter in zijn gezin kunnen steken.

"Mijn vrouw heeft aan de bel getrokken. Ze vindt het niet leuk dat ik nooit meer thuis ben. We praten ook te weinig met elkaar, we hebben nauwelijks goede gesprekken meer", zo openbaarde de Amsterdammer tegenover Shownieuws.

Om een huwelijkscrisis af te wenden, gaan Dries en zijn vrouw binnenkort op vakantie. De verre reis voert hen naar ItaliŰ. Hopelijk zal de Italiaanse zon hen weer dichter bij elkaar brengen.