FOK! stijgt opnieuw plek Whatpulse-ranglijst

Icoon DigitalHet FOK!team van Whatpulse is hard aan de weg aan het timmeren. Enkele weken geleden was al op de FOK!frontpage te lezen dat het team een plek was gestegen in de teamlijst, en nu hebben onze klikkende en typende FOK!kers weer die mijlpaal bereikt. En hoe: in slechts een kleine maand kregen zij er 200 nieuwe users bij en steeg het useraantal zodoende boven de 800, typten zij 500 miljoen maal en kwamen zij daarmee op een totaal van 2,95 miljard, en haalden zij dus de nummer vijf op de teamranglijst in: SomethingAwfulGoons (SAG).

Hoewel SAG in no-time was ingehaald, staan onze trouwe typers en klikkers nu haast onmogelijke opgaves voor de boeg: Ogame.pl verslaan, een team met drie maal zoveel users en een hoger daggemiddelde, alsmede Gathering of Tweakers, dat nog steeds ver voor loopt op FOK!. Ogame.pl is een Pools team dat gespecialiseerd is in het online spelen van computerspelletjes. Zij bezetten al enige tijd de vierde plaats in de ranglijst en zijn inmiddels 600 miljoen toetsjes op FOK! vooruit gelopen.

Aangezien Ogame.pl harder gaat dan FOK!, is er nu nog geen prognose te maken over wanneer FOK! hen zou kunnen inhalen, al zijn de verwachtingen, als altijd, hooggespannen en klikt en typt men lustig door.

Kijk voor meer informatie over Whatpulse en het FOK!team in dit topic op het FOK!forum.

Met dank aan superworm voor de submit.