Extra FOK!radio: live vanaf Eindhoven-meet

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

100 liter tapbier, een aantal pakken Taksi, goeie muziek, Franky Boy, shoarma en webcams. Dat zijn de ingrediënten van de Eindhoven-meet waarvan FOK!radio vanavond live verslag doet. In 2004 was de vorige meet in Eindhoven. FOK!users vleermuis en Furby zetten hun huis open en iedereen is welkom. Vanavond vanaf 18:00 uur begint het opwarm-programma dat live te horen is, gevolgd door FOK!radio vanaf 21:00 uur.

Het zal een gezellige bende worden. Mensen die in ieder geval komen stonden drie jaar geleden ook op de gastenlijst: Cynix, Blinky, SunChaser, Yvonne, Iteejer, Harry, Mr_Orange, en vele anderen. Iedereen is verder welkom. Meer informatie is hier te vinden. De uitzending duurt 'todat het bier op is'.

We gaan in ieder geval met Yvonne praten over haar belevenissen met dochter Brechtje in Turkije. Daarnaast kan ze ook enkele roddels uit de doeken doen. Verder kan iedereen in de uitzending inbreken door even via Skype. naar de studio te bellen. Onze skypenaam is actionradiolive.

We bellen ook met Dirkh. Gisteren werd bekend dat hij de nieuwe mod is van het Onzin voor je leven-forum.

Er zijn ook webcams waarop alles live te volgen is. Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.