Actrice Halle Berry deed zelfmoordpoging

De veertigjarige actrice Halle Berry heeft vroeger een zelfmoordpoging ondernomen. De internetsite van het Amerikaanse tijdschrift People meldde vandaag dat de actrice die onthulling doet in een nog te verschijnen interview met het blad Parade.

Na het stuklopen van haar huwelijk met de sporter David Justice zag ze het leven niet meer zitten. Ze ging in haar auto zitten, liet de motor draaien en zorgde ervoor dat de uitlaatgassen in de auto terechtkwamen. Op het laatste moment besloot ze toch nog voor het leven te vechten. "Ik zag beelden voor me van mijn moeder die mij later zou vinden. Ik bedacht dat ik ongelofelijk egoïstisch bezig was."

Inmiddels heeft Berry scheiding nummer twee achter de rug en heeft ze een relatie met het 31-jarige model Gabriel Audrey. Ze is niet van plan voor een derde keer het jawoord te geven. "Ik zal nooit meer trouwen", zo vertelde ze eerder. Wel hoopt ze ooit nog een kind te krijgen. "Ik heb dingen bereikt die ik nooit had verwacht. Nu begint een nieuw hoofdstuk in mijn leven, het moederschap. Dat is het doel dat ik mezelf heb gesteld."