'19 seconden sekstape Spears uitgelekt'

Icoon Showbizz Negentien seconden van de sekstape van Britney Spears en Kevin Federline zou uitgelekt zijn op het internet. Op de tape is een brunette in volle actie te zien. Of het echt een deel van de sekstape is, is niet bekend. Federline heeft het bestaan van de tape namelijk ontkend.

Federline beweert nu dat hij de sekstape nooit voor veel geld heeft willen verkopen. "Die verhalen zijn pertinent onjuist", aldus de advocaten van Federline. Pornokoning David Hans Schmidt heeft honderd miljoen dollar geboden voor de tape. Eerder kwamen er berichten naar buiten dat Federline vijfig miljoen dollar voor de tape zou willen. Opvallend is dat juist nu er een bod is voor de tape, Federline het bestaan ervan pas ontkent.

Spears vroeg begin november de scheiding aan van een twee jaar durend huwelijk tussen beide. Federline wil door middel van een juridisch gevecht de voogdij over hun beide kinderen en een deel van het fortuin van Spears opeisen. Er gaat nu in de media een nieuw verhaal over Federline de ronde. Zo zou hij in de rechtszaal gaan melden dat Spears biseksueel is en diverse keren Federline "smeekte" om triootjes met andere vrouwen te doen.

LET OP: Het plaatsen van linkjes naar de film zal beloond worden met een ban, het vragen naar linkjes met een negatieve moderatie!