'Borsten Georgina Verbaan wel vergroot'

ShowbizzDe borsten van Georgina Verbaan zijn helemaal niet op natuurlijk wijze een aantal maten groter geworden. Dat meldde het Talpa-showbizz programma Entertainment Live! afgelopen vrijdagavond. Toen Verbaan in 2004 in de Playboy verscheen, was er al veel te doen over de opmerkelijke omvang van haar boezem. Ze had eerst borsten die redelijk aan de kleine kant waren, en ineens behoorlijk wat hout voor de deur. De actrice zei zelf dat ze gewoon iets zwaarder was geworden en dat al het vet naar haar borsten was gegaan. Ze ontkende 'haar jongens' te hebben vergroot.

Omdat de kritiek maar bleef aanhouden, liet Verbaan voor het oog van tv-camera's haar borsten door röntgen-camera's in het ziekenhuis onderzoeken. Daaruit bleek dat er geen siliconen of andere vulling inzat.

Volgens Entertainment Live! heeft Verbaan haar borsten echter laten inspuiten met eigen vetcellen. Met zo'n lipo-borstvulling haalt men vet uit de billen en spuit dat voor het bedrag van 1.900 euro in je borsten. Het is een omstreden methode, want na een jaar worden je borsten weer kleiner. Iets dat menigeen ook opvalt als Verbaan op huidige beelden te zien is. Haar borsten zijn nu een stuk kleiner dan ten tijden van de Playboy-shoot.

Volgens cosmetische chirurg Robert Schoemacher is het zeer wel mogelijk dat Verbaan gebruik heeft gemaakt van lipo-borstopvulling. Lipovulling is namelijk niet op een röntgenfoto te zien. Dat zou verklaren hoe ze destijds door de röntgentest kwam.

Cover Playboy
Georgina Verbaan ten tijde van het uitkomen van de Playboy