Gemaskerde liquideert gewonde tiener

Mozje_zegt had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon Buitenlands nieuwsDe politie in het Amerikaanse Detroit onderzoekt een brute liquidatie van een zwaargewonde 17-jarige jongen. De tiener werd zaterdag bloedend en met verschillende schotwonden aangetroffen in een steeg. Toen ambulancepersoneel de jongen wilden afvoeren verscheen plots een gemaskerde man.

De man beval de twee verpleegkundigen weg te rennen, zette vervolgens een geweer tegen het hoofd van de 17-jarige Billie Rutledge, en haalde de trekker over. De jongen overleed ter plekke. Een politiewoordvoerder vertelde maandag aan de media dat een mogelijk verband onderzocht wordt met een moord op een autodealer in Detroit welke begin maart plaatsvond.

Een jongere broer van Rutledge zou verklaard hebben dat een man die gezocht wordt voor de moord op de autodealer mogelijk ook zijn broer vermoord heeft. Rutledge zou eveneens bij deze moord betrokken zijn geweest, en wist vermoedelijk te veel. Het slachtoffer was een dag voor zijn dood juist uit de gevangenis ontslagen.

-
Met dank aan Mozje_zegt, sentinel_at_home, scannerrob en remcheese, die dit bericht via de nieuws-submit aan ons meldden.