Gamer speelt Half-Life 2 uit in 3 uur

Half-Life 2De Amerikaanse gamer David Gibbons heeft hoogstwaarschijnlijk een record gevestigd door het computerspel Half-Life 2 uit te spelen in een tijd van slechts 2 uur, 57 minuten en 35 seconden. De meeste gamers hebben een paar dagen nodig om een spel van deze omvang uit te spelen.

Om z'n recordpoging te bewijzen, heeft Gibbons heeft een video van zijn prestatie gemaakt en op internet gezet. Het videobestand is 663 Mb groot en laat zien hoe hij het spel in ťťn keer doorloopt en uitspeelt. Downloaden van dit bestand doe je hier.

Half-Life 2 werd na lang wachten en veel uitstel op dinsdag 16 november 2004 gelanceerd voor de pc, zes jaar nadat het eerste deel op de markt werd gebracht. Deze First Person Shooter werd een van de best verkochte spellen aller tijden, mede door de vele uitbreidingen, mods en vooral de online spelvariant Counterstrike die erop volgden. Tijdens de grootste gamebeurs ter wereld, de E3, die in juni van dit jaar werd gehouden, werd Half-Life 2 -nog voor z'n officiŽle release- al uitgeroepen tot het 'beste spel van 2004'.

Meer gamers nieuws vind je uiteraard op onze FOK!Gamessite!