Interview: Stel vragen aan DJ Jean!

FOK!-tv gaat op pad met DJ Jean! We volgen de bekende Nederlandse DJ een hele dag: we beginnen bij hem thuis en volgen hem dan naar en tijdens zijn optredens. Uiteraard stellen we hem ook tal van vragen!

Heb jij een goede vraag aan DJ Jean, of wilde je altijd al iets van hem weten? Dit is je kans! Stel je vraag hier en wie weet zie je je vraag beantwoord in een van de komende afleveringen van FOK!-tv!

DJ Jean a.k.a. Jan Engelaar wint in in 1989 de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen. Hij wordt gevraagd om te draaien op feesten en al snel lonkt het buitenland: Parijs, Ibiza, Oslo: ze willen hem allemaal hebben. In Nederland wordt discotheek de iT zijn vaste stek. Hits scoort hij ook, zoals met 'The Launch', 'Love Come Home' (die je ook wellicht kent van Def Rhymz' hit 'Schudden') en 'Lift me Up.' Momenteel staat hij in de hitparade met de single 'Every Single Day'.

De vragen zijn gesloten. Bedankt voor jullie medewerking, je ziet het resultaat rond kerst terug op de FP en op FOK!-tv.

DJ Jean
DJ Jean gaat op pad met het team van FOK!-tv.