Georgina trots op Playboyfoto's: 'Ruk ze'

Georgina Verbaan is trots op haar reportage in het decembernummer van Playboy. Vandaag was de officiële presentatie van het blad en FOK! was er bij. De foto's zijn genomen in Brazilië en laten weinig aan de verbeelding over. De actrice vindt het vreemd om zichzelf in het blad te zien staan. "Ik ben van nature een beetje preuts, dus ik ga de komende maand maar niet naar de supermarkt of naar garages."

Vriend Jort Kelder heeft er wat meer moeite mee. "Ja, financieel is het natuurlijk wel aantrekkelijk, ze had nog een behoorlijke belastingschuld. Maar verder. Sommige foto's hadden voor mij niet gehoeven. Op eentje trekt Georgina haar rokje op. Nou, dat vind ik helemaal niets."

Die betreffende foto vind de actrice ook niet zo denderend. "Contractueel moest er één schaamstreekfoto in, dus ik kon er niets aan doen." Waarom moeten de FOK!kers zeker het magazine gaan kopen? "Oh, ze moeten niets hoor", zegt Georgina. "Maar voor wie het wel doet: ruk ze!"

Wil je meer lezen over de presentatie en het gesprek dat FOK! had met Georgina? Binnenkort staat er een uitgebreide reportage op FOK! Het decembernummer van de Playboy is vanaf morgen overal te koop!

Let op: onderstaande foto's zijn geplaatst met toestemming van Playboy. Overige Playboyfoto's van of links naar Georgina óf andere playmates mogen niet geplaatst worden. Hierop staat zelfs een onmiddellijke ban!

Cover Playboy
Georgina Verbaan is een Playboy-covergirl

Foto Georgina
De foto's zijn genomen in Brazilië