Bedrijf komt met design toetsenbord

Icoon Digital nieuwsEen Nederlands bedrijf heeft genoeg van de saaie grijze toetsenborden en komt met ingang van 1 november met een nieuw idee op de markt, namelijk toetsenborden met een eigen design.

Het bedrijf Greybusters heeft drie jaar gewerkt aan een speciale verf die hiervoor geschikt is. Op de speciale verf heeft het bedrijf patent aangevraagd en gekregen. Daardoor zijn zij de enige in de wereld die dit unieke product mag aanbieden.

Er zijn momenteel zes verschillende 'smaken', namelijk prints van Sponge Bob, Looney Tunes, Harry Potter. En aan de voetbalfans van de drie grote clubs is ook gedacht, want het bedrijf heeft hiervoor keyboards van Feyenoord, Ajax en PSV die besteld kunnen worden.

Robin Bravenboer en Rob Duyn zijn de bedenkers van de aparte toetsenborden. Bravenboer heeft grootse plannen en hoopt binnen een jaar wereldwijd ÚÚn miljoen keyboards aan de man te kunnen brengen. Grote bedrijven hebben al een licentie verleend aan Greybusters. Het bedrijf mag al de afbeeldingen van de (teken)films van Nickelodeon, Fox Kids, Warner Brothers gebruiken. Ook voetbalclub Barcelona heeft een licentie verstrekt aan het bedrijf.

Bedrijven kunnen ook terecht bij Greybusters voor toetsenborden met hun eigen logo of huisstijl. Het geverfde keyboard kan ook dienst doen als relatiegeschenk. Of de andere partij daar wel zo gelukkig mee is, is nog maar de vraag.

Een Heineken toetsenbord
Het Heineken toetsenbord van Greybusters