Publiek stuurt Idol Ron naar huis

Bij Idols kon gisteravond de 24-jarige Ron Link zijn biezen pakken. De kijkers stemden hem tegen de verwachting in weg. De bewonderaar van George Michael zong de ballad My Friend met een valse noot, maar herstelde zo goed dat jurylid Edwin Jansen vond dat hij het origineel overtrof en hem uitgebreid complimenteerde: ''Nadat je onzeker begon, werd het een supergoede performance. Eigenlijk nog beter dan het origineel.''

Wat dat betreft kun je beter een slecht jury-oordeel krijgen. Idol Alice Hoes werd net als vorige week afgekraakt door Henk Jan Smits: ''Je hebt het niet.'' Ze belandde wel op de krukken van de laatste drie maar mag volgende week van het publiek toch weer acte de prÚsence geven.

De weggestuurde Ron verklaarde dat hij niet bij de pakken gaat neerzitten: ''Ik neem het eerste cruiseschip. Daar ga ik entertainen.''De Idols-uitzending van gisteravond kenmerkte zich overigens door een groot aantal matige optredens. Zo kwam favoriet Boris Titulaer niet goed uit de hoge noten, en ook Marlies Schuitenmaker gaf een ronduit tegenvallende performance. Zij gaf de airco de schuld, die zou haar stem aangetast hebben.

-
Meer over Idols in het FOK!-Idols forum.