Brard woedend op schrijfsels Nico Dijkshoorn

Wim had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Patty Brard is woedend op internet-columnist Nico Dijkshoorn, die twee valse voorpublicaties van haar volgende maand te verschijnen boek heeft geschreven. Dijkshoorn schreef de eerste ''voorpublicatie'' als column op de site van Veronicatv.nl. Een tweede zag Veronica niet zitten, maar de weblog Geenstijl.nl was niet te beroerd hem wel te publiceren.

Dijkshoorn, die vroeger voor Fok! Big-Brother columns schreef , schrijft in de nep-voorpublicatie op Geenstijl.nl onder meer: ''Raar is dat, dat mensen bijna altijd aan me vragen hoe Ron Brandsteder in bed was. Ik zal er eerlijk in zijn. Slecht. Hij wilde altijd op mijn buik klaarkomen, dat was dan porno of zo. Hij had wat ik en mijn vriendinnen een hondenpikkie noemen....''

''Laatst nog , na de awards, komt die ene jongen op me af, die zoon van Frequin. Dat hij nog nooit een Indonesische in haar kont had geneukt. Ik zeg, ga weg engerd, rare mafkees. Ga je vader in zijn reet naaien. Ik heb hem helemaal verrot gescholden, want dan ben ik een heel raar wijf...''.

Brard kan totaal de lol van Dijkshoorns schrijfsels niet inzien en heeft haar juristen op de zaak gezet. Het boek van Brard, dat autobiografisch is, verschijnt over twee weken.

De gewraakte publicatie op Geenstijl.nl
De eerste ''voorpublicatie'' op Veronica.nl.