Duo t.A.T.u. mogelijk solo om bandopname

Michel van Bergen had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het wordt zweten vanavond in de Letse hoofdstad Riga voor de organisatoren van het Eurovisie Songvestival. Zeker nu ÚÚn van de meisjes van het lesbische Russische meidenduo t.A.T.u. niet bij de zogenoemde dress rehearsal op is komen dagen.

Doordat Julia Volkova wegens stemproblemen verstek liet gaan, moest collega Lena Katina het alleen doen. Tijdens deze repetities moesten er echter opnamen worden gemaakt die zo nodig kunnen worden ingestart als het duo tijdens hun optreden vanavond problemen veroorzaakt.

Het duo heeft aangegeven te willen tongzoenen tijdens hun live-optreden. De organisatie is daar echter niet blij mee en zal als dat gebeurt ingrijpen. Nu er maar ÚÚn van de twee optrad kan het dus zijn dat de kijkers vanavond geen duo-, maar een solo-optreden zien.

De meisjes zorgen overigens de hele week al voor problemen. Naast de aankondiging van het zoenen gevens ze tijdens persconferenties soms geen antwoord of gaan ze lekker zitten tekenen. Ook bij journalisten zijn ze daarom niet echt populair, de pers begroet de meiden bij persconferenties inmiddels met boe-geroep.