De TMF-Awards zullen niet verdwijnen

Muziekzender The Music Factory (TMF) is al een tijdje in handen van MTV, en daar zal de kijker steeds meer van gaan merken als beide zenders in Nederland een metamorfose ondergaan. Fans van het jaarlijkse spektakel De TMF Awards in Ahoy' Rotterdam waren al bang dat het evenement daarom dit jaar zijn laatste editie beleefde, maar niets is minder waar.

VerdienEuro.TK wist ons via de newssubmit namelijk te vertellen dat de beide muziekzenders doorgaan met het jaarlijks uitzenden van de TMF-Awards.

MTVDe Europese tak van MTV kent zelf al een jaarlijkse prijzenregen: de MTV Europe Music Awards. Omdat dat een groter evenement is werd gevreesd voor het voortbestaan van het TMF-feest. MTV Networks heeft echter beloofd die traditie te laten voortbestaan. Dit omdat de MTV-uitzending een meer internationaal karakter heeft in tegenstelling tot de TMF-show. "Wie zijn wij om de Nederlandse fans dit feest te ontnemen?" aldus MTV in het AD vandaag.

Veranderingen in Muziek-TV-land
Zowel MTV als TMF krijgen vanaf 1 mei een andere invulling. MTV zal de meeste presentatoren van TMF overnemen. TMF wordt een interactief kanaal en biedt verder ruimte aan de terugkeer van Veronica op de beeldbuis.