Borsten Pamela Anderson weer vergroot

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Begin 1999 liet Pamela Anderson de siliconenvullingen uit haar fameuze borsten verwijderen. Maar medewerkers van de serie 'VIP' waarin Anderson de hoofdrol vertolkt, signaleren dat haar buste 'er opnieuw enorm rond uitziet'. Blijkbaar is haar balkon, net als de economie, onderhevig aan conjunctuurschommelingen.

Of en waarom Pam haar borsten weer heeft laten 'bijvullen' is nog niet duidelijk. Toen ze de siliconenimplantaten in '99 liet verwijderen zei Anderson: "Dit is het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik voel me heel goed. Ik voel me meer sexy dan vroeger. Ik loop de hele tijd naakt rond in huis. Vroeger had ik het al moeilijk om mijn kleren aan te houden. Nu? Geen houden meer aan."

De actrice liet haar boezem destijds tot natuurlijke proporties herleiden - een bescheiden C-cup - omdat ze zich Dolly Parton begon te voelen. "Ik begon me er bewust van te worden dat die grote boezem niet bij me paste, ik ben maar een klein vrouwtje," piepte Pam.

Schrik dat haar ster zou tanen na de borstverkleining had de voormalige 'Baywatch'-vamp niet. Ze geloofde toen zelfs dat ze nog meer aanbiedingen zou krijgen, maar daar is achteraf weinig van in huis gekomen. Is de borst-hergroting een nieuwe carriŤrezet van Pamela Anderson? Of is het gewoon een nieuwjaarscadeautje voor haar huidige vriend Marcus Schenkenberg?

Enfin, in ieder geval zal Pambo weer gestreeld zijn door de aandacht die haar borsten krijgen in de media. Dat was ook zo toen ze het stel liet verkleinen. "Mijn vader keek naar het journaal. Eerst ging het over de oorlog. Daarna werd het tweede onderwerp aangekondigd: 'Pamela heeft haar implantaten laten verwijderen'." giechelde Anderson in '99.