EO sluit forum na discussie over masturberen

"Deze site is wegens misbruik tijdelijk gesloten"

Zo luidt de melding als je een van de forumonderdelen op het forum van de site van de Evangelische Omroep probeert te openen.

Wat was er aan de hand ?
MiRRoRMaN, een van onze vaste forumbezoekers, ging op het EO-Forum de discussie aan over of masturberen al dan niet slecht zou zijn.

"...Wij hebben vervolgens een hele discussie geopend waarin wij zeiden dat er nix mis was met de geneugten die God te bieden heeft was met diepgang maar ik denk dat het feit dat wij al een stuk of 15 man daar aan het denken hadden gezet dat de EO paniek in boezemde," aldus MiRRoRMaN, "zo heb ik een heel verhaal gehouden over mijn Hare Krsna geloof en werd er gezegd dat ik in de duivel zou geloven. Dat "mijn God" de duivel zou zijn en dat zij het dus alleen bij het rechte eind zouden hebben. Toen zowel ik als Sakura vervolgens dieper op de materie in gingen en mensen aan het twijfelen brachten (ken je nagaan hoe sterk ze in hun geloof staan ) werd het forum overnight zonder pardon gesloten."

Na sluiting van het forum besloot MiRRoRMaN de discussie voort te zetten op het andere eo forum, maar deze was prompt onbereikbaar.

Dan nog maar even voor iedereen die vreest in de hel te eindigen als ze masturberen:
Iedereen doet het.. Komt iedereen nu in de hel ?
Think about it.

[ met dank aan www.mirrorman.nl ]