FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 12 november 2000

Eminem en Kim wonen weer samen

Eminem en zijn vrouw wonen weer op een adres, maar hun scheiding gaat gewoon door. De 27 jaar oude rapper en zijn vrouw, Kim Mathers, gingen in juni na een ruzie in een bar, waarbij beide gearresteerd werden, uit elkaar.

Advocaat Neil Rockind vertelt dat het niet ongebruikelijk is om samen te wonen tijdens een echtscheidingsprocedure en zelfs raadzaam in sommige gevallen. Door het huis te verlaten, kan een partner vrijwillig zijn aanspraak op eventuele belangen of wettelijke rechten verliezen.

Vervanger voor Fox Mulder

Acteur Robert Patrick was nog nooit zo zenuwachtig als voor de eerste opnames van 'The X-Files'. Hij staat namelijk voor de moeilijke taak Fox Mulder te vervangen als partner van Scully. Patrick is bekend van zijn rol in 'Terminator 2: Judgment Day'.

Het is niet overdreven te stellen dat de toekomst van de serie in de handen ligt van de acteur. De kijkcijfers zijn de laatste tijd teruggelopen en de fans vinden de afleveringen minder spannend en te sentimenteel. David Duchovny zal in het nieuwe seizoen nog in 6 afleveringen meespelen. Rond die tijd zal Patrick als nieuwe partner van Scully worden geïntroduceerd. Hij speelt agent John Doggett. Het nieuwe personage zal Mulder niet vervangen, maar krijgt een totaal nieuwe rol.

Ow, bent u niet dood?

Een Indiase vrouw in de staat Kerala die met spoed in het ziekenhuis was beland met vergiftigingsverschijnselen, kwam niet echt op de juiste afdeling terecht, maar in het mortuarium. Dit heeft het persbureau United News of India gisteren gemeld.

Het is niet bekend of de vrouw bij bewustzijn was toen ze naar het mortuarium werd overgebracht. De lokale overheden onderzoeken het incident.

Comité bang voor buitenaardse infectie

Zou NASA een stuk steen of grondmonster van Mars mee terug moeten nemen? Terwijl de NASA alleen maar hoopt om dat binnen dit decennium te bewerkstelligen, waarschuwt het Internation Committee Against Mars Sample Return (ICAMSR) voor een mogelijke infectie van een interplanetaire plaag als dat gebeurt.

NASA liet in oktober een wenslijstje van onbemande missie's naar Mars doorschemen, die in de eerste helft van de 21e eeuw zouden moeten plaatsvinden. Tijdens deze missie's wil NASA vele kilogrammen Mars-materiaal naar de Aarde halen. De drang om Mars-materiaal te onderzoeken op eventueel aanwezig microbiologisch leven of bewijzen van het bestaan daarvan, neemt de laatste jaren flink toe.

ICAMSR is een groep professionele wetenschappers en amateur-ruimtevaartenthiousasten, die denken dat er een kans bestaat dat er op Mars meer is dan de mensheid voor zou willen tekenen. Een microbe van Mars zou flinke schade aan kunnen richten onder aardse diersoorten, die geen natuurlijke afweer hebben tegen een buitenaardse aanval.

"If we make one mistake it could mean the extinction -- maybe for our species, or maybe another, for instance bumble bees or photoplankton, which are a huge part of our ecology," zei ICAMSR founder Barry DiGregorio.

Lees hier verder.

Scheidsrechter heeft geen zin meer

Een Britse scheidsrechter heeft waarschijnlijk voor een unicum in het voetbal gezorgd. Stewart Weighill liep bij een amateurwedstrijd in Andover (district Londen) na een half uur van het veld, omdat hij plotseling merkte dat hij het spel niet leuk meer vond.

Net toen een corner moest worden genomen, liet de leidsman zonder een woord te zeggen de spelers van de amateurclubs Barton Stacey en Andover Fire Station in verwarring achter. Het duel is afgebroken en moet worden overgespeeld. ,,Ik had geen bijzondere reden. Ik had er gewoon opeens genoeg van en ben vertrokken. Voetbal kan ik niet meer verdragen. Ik heb de bond geïnformeerd'', verklaarde Weighill zijn actie.

Pffffffrrrrrrtttt....Afgelast!!

Website publiceert nieuwe Giphart

Ramon had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Lees op smoel.nl het eerste hoofdstuk van Giphart's nieuwe roman, als een soort voorproefje...

Terwijl de literaire keurmeesters altijd verdeeld zijn geweest over het werk van Ronald Giphart (1965), heeft hij als geen andere auteur zo veel jonge lezers aan de literatuur gekregen. Boeken als 'Ik ook van jou', 'Giph' , 'Het feest der liefde' en 'Phileine zegt sorry' beleven herdruk op herdruk en staan met een royale half miljoen exemplaren in boekenkasten over het hele land. Twee van zijn romans worden verfilmd.
'Ik omhels je met duizend armen' heet het nieuwste boek van Ronald Giphart.

EO sluit forum na discussie over masturberen

"Deze site is wegens misbruik tijdelijk gesloten"

Zo luidt de melding als je een van de forumonderdelen op het forum van de site van de Evangelische Omroep probeert te openen.

Wat was er aan de hand ?
MiRRoRMaN, een van onze vaste forumbezoekers, ging op het EO-Forum de discussie aan over of masturberen al dan niet slecht zou zijn.

"...Wij hebben vervolgens een hele discussie geopend waarin wij zeiden dat er nix mis was met de geneugten die God te bieden heeft was met diepgang maar ik denk dat het feit dat wij al een stuk of 15 man daar aan het denken hadden gezet dat de EO paniek in boezemde," aldus MiRRoRMaN, "zo heb ik een heel verhaal gehouden over mijn Hare Krsna geloof en werd er gezegd dat ik in de duivel zou geloven. Dat "mijn God" de duivel zou zijn en dat zij het dus alleen bij het rechte eind zouden hebben. Toen zowel ik als Sakura vervolgens dieper op de materie in gingen en mensen aan het twijfelen brachten (ken je nagaan hoe sterk ze in hun geloof staan ) werd het forum overnight zonder pardon gesloten."

Na sluiting van het forum besloot MiRRoRMaN de discussie voort te zetten op het andere eo forum, maar deze was prompt onbereikbaar.

Dan nog maar even voor iedereen die vreest in de hel te eindigen als ze masturberen:
Iedereen doet het.. Komt iedereen nu in de hel ?
Think about it.

[ met dank aan www.mirrorman.nl ]
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1230
special
Random Pics van de Dag #1229
special
Random Pics van de Dag #1228
special
Random Pics van de Dag #1227
special
Sterren kijken tijdens Comic Film & Manga Fest in Rotterdam
special
VrijMiBabes #202 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.