Seks voor het huwelijk kan lucratief zijn

Er zijn mensen die beweren, dat de mens is ontstaan door middel van genetische manipulatie door buitenaardse wezens. Die hebben hun geestelijk bewustzijn gekruist met een bepaald soort apen. Daardoor hebben wij een geest, die eeuwig is en een lichaam met een dierlijk instinct waarmee we hopen de honderd te halen, maar veel verder komen we er meestal niet mee.

Of het waar is wat die mensen beweren weet ik niet, maar voor alle zekerheid nam ik me al vrij jong voor om dat dierlijke gedeelte van mij in die relatief korte tijd dan maar extra vaak te verwennen. Niet dat ik daarmee de ontwikkeling van de geest uit het oog verloor, maar dat had minder haast. Tegenwoordig begint het een beetje te komen.

Toen ik eenentwintig was speelde ik net als nu in een rockband. Ik had pas een relatie van een weekje achter de rug met een meisje, dat mijn opvatting over het dierlijke in de mens niet deelde en daarom had onze relatie ook maar een weekje geduurd. Ik had haar doorgeschoven naar onze drummer, die uit een Rooms-Katholiek nest kwam en de opvatting had dat seks voor het huwelijk niet kon en dat je eerst geestelijk naar elkaar toe moest groeien.
Ik had het wel eens met hem over dat dierlijke in de mens gehad en gewezen op het feit dat eenden ook niet geestelijk contact hebben voordat ze gaan neuken. Het enige geestelijke contact tussen een woerd en een vrouwtjeseend bestaat uit het feit, dat hij bij de vrouwtjeseend voorturend probeert om haar eendenhersens uit haar kop te pikken tijdens de daad.

Bovendien ben ikzelf ook kerkelijk opgevoed en heb ik nog nooit ergens in de bijbel kunnen vinden dat seks voor het huwelijk niet mag. Integendeel. Er wordt lustig op los gewipt in de Bijbel en nog wel binnen dezelfde families. Als je trouwens vaak met dezelfde neukt, groei je vanzelf geestelijk naar elkaar toe. Natuurlijk moet je ook met elkaar kunnen praten, maar praatjes vullen geen gaatjes, dus wil je op een gegeven moment meer.
Bovendien was ook destijds al bekend dat mensen na hun huwelijk steeds minder seks met elkaar hebben, dus als je het dan voor het huwelijk ook al niet mag, dan komt het dierlijke helemaal niet meer aan bod.

Nu wil het geval dat die ex van me een vriendin had, die vroeger bij haar in de buurt in Den Haag had gewoond, maar naar Amsterdam was verhuisd. En ze vond die vriendin en mij wel bij elkaar passen. Ze had haar uitgenodigd mee te gaan naar een optreden van ons en al meteen toen ze binnenkwam, wilde ik haar. Zij bleek mij ook leuk te vinden, want ze keek steeds met haar mooie grote ogen naar me en lachte dan geil. Pas tijdens de tweede pauze had ik door dat ze ook een vriend bij zich had, want die kuste haar op haar wang. Dat was wel het laatste wat hij deed bij haar, want vrijwel meteen daarna was ze van mij.

We hadden ongeveer een half jaar verkering en het was een prachtige zomerdag. Echt een dag om lekker naar het strand te gaan, maar wij besloten om samen met de drummer en zijn vriendin (mijn ex) naar de duinen bij Scheveningen te gaan.
We gingen vanaf zijn huis met de tram naar Duindorp in Scheveningen en daar de duinen in. Ik had daar van mijn derde tot mijn twintigste jaar gewoond, dus ik kende de weg in de duinen en wist de beste plekjes. We klommen over het prikkeldraad, want daar is dat voor. Anders staat het daar maar zo nutteloos.
Niet lang daarna hadden mijn vriendin en ik een lekkere afgelegen duinpan gevonden en we stuurden de drummer en zijn vriendin door naar de duinpan daarachter.
Ach ach, wat was het warm en ach ach, wat waren onze kleren snel uit. Voorspel hadden we eigenlijk niet nodig, want we zagen elkaar de hele week niet en dat was al voorspel genoeg. Dus na een beetje lebberen aan elkaar, min of meer voor de show, had ik mijn vriendin in onze favoriete positie gemanoeuvreerd. Mijn vriendin was erg lenig en kon haar benen ver naar achteren doen en de voeten bijna naast haar hoofd leggen.
Die positie biedt voordelen. Je kunt nog even verder lebberen als je wilt. Je kunt er eigenlijk niet naast prikken en je kunt tempo maken.
Maar nu waren we nog maar net met de pret begonnen of we hoorden een basstem hard zeggen: “Wat zijn wij aan het doen? Dit is verboden terrein!”

“Kut! Politie!”
Of ik door een wesp in mijn zak was gestoken, zo snel sprong ik overeind en zo snel was mijn lul weer naar beneden. We keken om ons heen, maar blijkbaar kwam de stem bij de buren vandaan. We namen echter niet de tijd om dat te checken. Mijn vriendin stopte haar slipje razendsnel in haar tasje en we kleedden ons onderweg naar het prikkeldraad zo goed en zo kwaad mogelijk aan. Voor we het wisten, zaten we in de tram. Er was nog net een bank vrij waar we naast elkaar konden zitten. Maar voordat de tram vanaf het beginpunt vertrok, stapten er steeds meer mensen in, die van het strand naar huis gingen. Op een gegeven moment kwam er een oud dik nijlpaard bij ons staan, dat zo vuil naar ons keek dat we haar maar een plekje aanboden. Ik zei tegen mijn vriendin dat ze wel op mijn schoot kon zitten en ineens bedacht ik, dat ze haar slipje in haar tasje had.

Op het moment dat het nijlpaard naast me ging zitten en zo het uitzicht van de andere passagiers op mij belemmerde, trof ik snel mijn voorbereidingen en toen mijn vriendin haar minirokje optilde en op mijn schoot ging zitten, prikte ik gelukkig in één keer raak. Heerlijk, die trams destijds. Dat schokte en hobbelde dat het een lieve lust was. Alles ging gewoon vanzelf.

Die avond moesten we met de band optreden en ik hoorde van de drummer dat hij en zijn vriendin een flinke bekeuring hadden gehad.
Op dat moment schoot me iets te binnen. Die agent had alleen maar bij de drummer en zijn vriendin kunnen komen door langs onze duinpan te lopen. Van een andere kant komen was daar niet mogelijk. Blijkbaar had hij zijn vingers niet aan ons willen branden en dat bedoel ik niet alleen figuurlijk.

Ik had al veel argumenten om seks voor het huwelijk te kunnen verkopen, maar dat het ook geld kon besparen, daar had ik nog niet aan gedacht.