Love is in the air

Wat een sfeertje. Het heeft toch altijd wel weer iets aparts zo’n R&B avond. Ik kijk om me heen en zie vooral een hoop kettingen voorbij komen en incognito beugels, waar de onzekere pimp voor de gelegenheid maar wat goud in heeft verwerkt. Schattig, maar ook best gangstah! Ik realiseer me dat ik met één telefoontje naar de onze blauwe 'beste vrienden' het volledige loverboy-bestand zou kunnen doen wegvagen, maar ik twijfel, want het lijkt allemaal wel erg op echte liefde.

Kijk nou eens wat lief dat aanstaande liefdeskoppel. Hij doet erg zijn best en lijkt helemaal in de wolken te zijn… als ik die keiharde bobbel in zijn broek mag geloven. Een volwassen man, die opeens heel gevoelig lijkt te zijn. Mooi om te zien. Het weekend van haar zal ook wel geweldig worden. Ik denk dat ze een hoop bij te kletsen heeft met haar vriendinnen die op dezelfde school én in dezelfde brugklas zitten!

Het lijkt vies, het lijkt niet normaal. Een volwassen man met een kind, maar… waarom? Verstandelijk is hij waarschijnlijk vier, dus wie is hier nou de slet?! Zij was hem trouwens ook al die tijd aan het uitdagen met haar korte rokje. Even later komen er wat vriendjes van de rapper om haar heen staan. Acht negroïde broeders om precies te zijn, ik weet het niet ... als ik één meisje met zoveel mannen zie, dan is mijn eerste gedachte altijd: gangbang! Ik weet niet waarom, het is slecht van mij, ik weet het, maar het is gewoon een gevoel.

En voelen kan ze! Wie zegt dat twaalf jaar niet volwassen is? Dat oefenen met papa is dus toch nog ergens goed voor geweest; nu is ze in goede handen bij haar oude vrienden. En verdient ze nog een leuk zakcentje ook. Het hoort erbij, geloof ik.

Verward loop ik naar de uitgang van de discotheek. Waar een brede schooier zijn hand ophoudt, terwijl hij gewoon per uur wordt betaald. Ik snap het niet meer. Ik mis leuk uitgaan, ik mis muziek, ik mis Rhythm & Blues…