Boeiende Joost-info

Zow...sinds november 1999 dit stukje niet meer geupdate. Nu ik opeens mijn collega crew-leden allemaal een stukje zie schrijven, dacht ik dat het misschien eens handig zou zijn als ik dit stukje een zou updaten.

Ik ben ergens in november 1999 bij FOK! gekomen (dankzij Jorma) als newsposter. Het is inmmiddels februari 2002 en de FOK!-populatie is vertienvoudigd. Ik mag me dus gerust een FOK!ker van het eerste uur noemen. Tegenwoordig post ik geen nieuws meer, maar schrijf ik af-en-toe een muziek of film-review.

Ik heet dus Joost en m'n nick is [Efink]. Ik kom uit de vitale stad aan de kust
's-Gravenzande, dat midden in het o-zo-mooie tuinbouwgebied 'het Westland' ligt. Ik ben 20 jaartjes jong en ik zit in het derde jaar van de Koninklijke Militaire Academie (Koninkijke Landmacht, Infanterie). Ik zit doordeweeks dus voornamelijk in Breda. Ik moet nog een dik jaar en dan ben ik klaar.

M'n hobby's zijn, uiteraard, internet en computers, sport en paaaarty! Ik ben er altijd wel voor in om lekker te gaan stappen met m'n vrienden of vriendin. M'n muziek-smaak is erg breed, maar het meest relaxte vind ik toch wel het hardere stampwerk (hardhouse, hardstyle)...als het maar lekker dansbaar is.

Nou dat was het dan wel denk. Je kunt me altijd mailen op Joost@fok.nl en je kunt me ook vinden op MSN, op jayjayemm@hotmail.com.

Gr33tz enzo aan het hele team en aan al de FOK!kers!

Joost

FOK! TILL YOU DIE