FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 14 oktober 2003

Gezocht: Nieuwsposters

Jullie willen graag dat de site openblijft gedurende de winter, dus een beetje hulp is welkom.

Zoals je misschien al wel, of misschien wel niet, hebt gemerkt is Light tot scripter gepromoveerd waardoor hij minder tijd heeft voor de F1-Manager. Er valt dus lichtelijk een gat in de nieuwsvoorziening dus we zijn op zoek naar versterking.

We zijn op zoek naar een aantal users met affiniteit voor sport en dan in het bijzonder Formule 1. Heb jij hier zin in en denk je dat wel een geruime hoeveelheid berichten in de maand kan posten (normaal rekenen we 20, maar dat is gedurende het off-season misschien wat onrealistisch), mail dan even naar dagobert@fok.nl

Vermeld in je mailtje sowieso je nick, je verwachte online-tijden, in wat voor sport je geïnteresseerd bent en verder een beetje over wie je bent en wat je doet. Overdag online zijn in een pré, maar ook nieuwsposters voor in de avond zijn welkom.

Mocht je tot de (gelukkige) nieuwe nieuwsposters behoren, dan krijg je daarvoor in ruil een Fok! e-mailadres en een status-tag achter je naam op het forum als je bewezen hebt dat je het kan. Verder levert het een leuke vrijtijdsbesteding op, een stukje waardering vanuit de medeusers, een leuke ervaring, een hoop lol, etc op. Verder heb je ook nog invloed in de gang van zaken voor de nieuwe manager Lijkt het je wat? Mail dan even.

Sollicitaties zijn nog tot en met 26 oktober

Groeten,

De Managercrew

Duitser leerde zijn hond de Hitlergroet

moonflower343,1750GTV en wouterwouter2 (E-tracker) hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De ene hond kan een koprol, de ander kan doodliggen en de ander kan op tien kilometer afstand een tennisbal vinden. Maar een inwoner van Berlijn leerde zijn hond de Hitlergroet. De zwarte herdershond met de toepasselijke naam Adolf zou in maart zijn rechterpoot omhoog hebben gestoken op het commando van zijn Duitse baasje in het bijzijn van twee agenten. Ook op andere locaties zou de hond de groet gedaan hebben.

De man is nu dan ook aangeklaagd. Hij moet donderdag in de rechtbank terecht staan voor "het gebruik van tekens van ongrondwettelijke organisaties", zo deelde de Duitse justitie dinsdag mee.

Onderzoek naar illegale ledenwerving BNN

Roel's Weblog, KabouterSmikkel, ViMh en hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Commissariaat voor de Media gaat onderzoeken of BNN op een foutieve manier leden heeft geworven op een onderwijsbeurs in Utrecht. Daar zou de omroep volgens het NRC Handelsblad gratis lidmaatschappen hebben gegeven aan 7000 jongeren. Het lidmaatschapsgeld van 5,73 euro zou door door de eigenaar van het Hilversumse pand van BNN zijn betaald. Met name dat laatste is niet toegestaan. Ieder lid moet persoonlijk lid worden en dient zijn/haar lidmaatschapsgeld persoonlijk te betalen. BNN moet in 2004 150.000 leden hebben om voort te kunnen bestaan.

BNN reageerde vanavond woedend op de actie van het NRC. Ze geeft toe dat er tijdens de Studie Beurs in Utrecht van afgelopen week gratis lidmaatschappen zijn weg gegeven. Maar dat ging volgens de omroep volledig volgens de regels. "De betaling voor het eerste jaar werd door een derde op zich genomen. De bezoekers die de omroep wilden steunen zetten hun handtekening onder een positieve wilsverklaring, tekenden daarnaast een machtiging dat hun lidmaatschapsgeld voor het eerste jaar door Studie Beurs werd voldaan en waren op de hoogte dat het lidmaatschap tot wederopzegging werd afgesloten. Exact volgens de voorwaarden die aan een dergelijke constructie worden gesteld en die de Mediawet als zodanig omschrijft", schrijft BNN in een persbericht. De omroep is dan ook zonder twijfel van mening zich integer en transparant te hebben opgesteld: naar de geworven leden, de pers en het Commissariaat voor de Media. BNN is er van overtuigd dat zij, in haar strijd om voldoende leden te halen, de ruimte heeft genomen die de Mediawet en het Memorie van antwoord biedt.

Mocht BNN de leden inderdaad illegaal geworven hebben dat gaan de nieuwe leden niet meetellen. Dat is de enige sanctie die het Commissariaat kan opleggen. Een geldboete bijvoorbeeld legt de mediawaakhond niet op.

Overigens staat in de Mediawet niet met zoveel woorden beschreven dat gratis ronselen van leden niet mag.

Legaal BNN-lid worden kan overigens via deze link.

Jeroen van Inkel naar Radio Veronica

Amrod en f1sven hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De kogel lijkt dan eindelijk door de kerk. Al maanden gonst het van de geruchten dat Radio 538 dj Jeroen van Inkel naar zijn oude liefde Radio Veronica zou gaan. Sinds de start van Veronica in augustus leek de overgang al niet meer onomkeerbaar. Maar officieel werd er steeds niets bekend.

De manager van Jeroen van Inkel zou vandaag tegen SBS Shownieuws hebben gezegd dat de transfer rond is. Jeroen is vanaf eind november te horen in de ochtend op Veronica. Deze show wordt nu nog door Adam Curry gemaakt.

Bij Radio 538 konden ze nog niks bevestigen. "Nee, wij weten nog niets. Het is bekend dat er al enige tijd interesse is in Jeroen, maar er is nog niets bekend dat er iets rond zal zijn." Veronica heeft nog geen reactie gegeven.

Jaguar wil snel beslissing

Jaguar wil begin december hun tweede rijder bekend maken.

Er heerst nog een grote strijd rondom het plekje naar Mark Webber. Webber heeft al zekerheid van een stoeltje bij Jaguar. Naast de huidige tweede coureur, Justin Wilson, is er belangstelling van Heinz-Harald Frentzen, Alexander Wurz, Jacques Villeneuve, Jos Verstappen en Anthony Davidson.

"Ik zou graag in begin december de beslissing gemaakt hebben, zodat we met twee jongens de wintertests kunnen doen," zei teambaas Tony Purnell, "Er is veel te doen om de sponsors op het moment. In de komende twee maanden zullen de sponsors een beslissing moeten maken of ze voor ons kiezen of niet, dat is het belangrijkste voor mij. De rijders komen eigenlijk een beetje op de tweede plaats."

Jaguar is op zoek naar een rijder die flink wat geld mee naar het team brengt of zelfs betaald om te rijden. Naar verluid is Verstappen al benaderd om voor 'het groene team' te komen rijden. "Er is op dit moment geen rijder waarmee we praten die geen sponsor heeft," vervolgde Purnell, "Daar gaat het dus niet meer om op het moment, want in die zin zijn ze allen gelijk."

Feyenoord zonder Pardo tegen Kärnten

Feyenoord-trainer Bert van Marwijk kan donderdag in het UEFA Cup-duel met FC Kärnten geen beroep doen op Sebastián Pardo.

De Chileen speelde afgelopen zondag een interland met Chili onder 23 jaar tegen Paraguay (3-1 winst) en hij is niet op tijd terug in Rotterdam om mee te reizen naar Oostenrijk.

Ook het meespelen van Gérard de Nooijer is onzeker. De verdediger heeft last van vocht in zijn knie. Feyenoord verdedigt tegen Kärnten een 2-1 voorsprong.

Koffie maakt mannen meer vruchtbaar

boeiend had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Braziliaanse onderzoekers van de Universiteit van Sao Paulo hebben uit onderzoek geconcludeerd dat het drinken van enkele koppen koffie per dag de zaadcellen sneller doet zwemmen. Op een bijeenkomst in San Antonio (Verenigde Staten) maakten zij hun onderzoeksresultaten wereldkundig.

Het onderzoek naar de invloeden van genotsmiddelen op de mannelijke vruchtbaarheid wees koffie als meest positieve van de onderzochte genotsmiddelen aan. De cafeïne in koffie blijkt de zaadcel makkelijker te doen bewegen, wat de kans op een zwangerschap aanmerkelijk vergroot.

Verder bleek dat het roken van tabak geen effect op de spermakwaliteit heeft. Wel kan het leiden tot erectieproblemen.

Het roken van marihuana blijkt zeer slecht te zijn voor de spermakwaliteit en daarmee de vruchtbaarheid. Zowel de hoeveelheid voorvocht als het aantal cellen neemt dan af. Zaadcellen gaan dan voorts te snel van start waardoor ze de finish niet halen, aldus de resultaten van het onderzoek.

'Nederland wordt opgeleukt voor toeristen'

Staatssecretaris Karien van Gennip van Economische Zaken wil meer buitenlandse toeristen naar ons land laten komen. Ze heeft een plan naar de Tweede Kamer gestuurd om Nederland weer als aantrekkelijke bestemming op de kaart te zetten voor met name die buitenlandse toerist. Uit cijfers blijkt namelijk dat die drie keer zo veel uitgeeft als de Nederlandse toerist.

Door zaken als de culturele waarde van steden, de Nederlandse kust, grootschalige evenementen en het zakelijk reisverkeer, meer aandacht te geven, zal Nederland meer toeristen gaan trekken volgens de staatssecretaris.

Er gaat onder meer onderzoek worden gedaan naar het belang van oudere toeristen. Ook wordt de kwaliteit van de badplaatsen aangepakt. Alles om het toerisme optimaal te bevorderen.

Buitenlandse toeristen spendeerden in 2002 voor 8,2 miljard euro in Nederland.

Brawn: "Bridgestone zal verbeteren"

Ross Brawn, technisch directeur van Ferrari, geeft aan dat hij verwacht dat Bridgestone hard zal werken voor volgend seizoen. Zeker nu de competitie op het bandenfront steeds heviger wordt.

"Bridgestone heeft gerealiseerd dat ze veel sterkere competitie hebben. In de laatste paar maanden hebben we zeer veel tijd met ze doorgebracht om zeker te zijn van ons testprogramma in de winter. Het is een zeer belangrijk iets voor volgend jaar, dus we zullen flink werken op het bandenfront."

Ook deelt Brawn zijn visie over dé succesvolle combinatie: "Voor mij is het 1/3 auto, 1/3 banden en 1/3 coureur. Al deze elementen moeten op het hoogste niveau werken, anders zul je geen succes hebben."

Geboorte eerste witte tijgers in Nederland

In Dierenpark Amersfoort zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee witte tijgers geboren. Het is voor het eerst dat deze zeldzame dieren in Nederland worden geboren.

De witte tijgers zijn zeldzaam in de natuur, de geboorte is volgens het dierenpark daarom ook uniek. Door hun opvallende vacht hebben de witte tijgers een zwaar leven in de vrije natuur. Ze hebben geen schutkleur, waardoor ze niet goed kunnen jagen en vaak verhongeren. De tijgers zijn overigens geen albino's. Ze hebben een zwarte neus en blauwe ogen.

De moeder van de twee welpjes, Reena, is vijf jaar oud en kwam in 2000 vanuit Frankrijk naar het Dierenpark. Vader Brooklyn is ook vijf jaar oud en komt uit Duitsland. Ook zij zijn beide wit. Begin juni werden de twee aan elkaar voorgesteld. Volgens het dierenpark was het liefde op het eerste gezicht.

De welpjes wegen ongeveer 700 gram en zijn 30 centimeter lang. Volgende week zullen ze voor het eerst hun oogjes openen. Over een maand kunnen bezoekers van de dierentuin de welpjes in levende lijve bewonderen. Tot die tijd moeten ze zich tevreden stellen via een videoscherm in het park of een via de website van het park.

Olav Mol blijft verbonden aan F1

Olav Mol zal in een interview met Race Report laten blijken dat hij verwacht volgend jaar nog gewoon commentator van de Formule zal zijn. Hij vindt dat hij niet zonder de sport kan leven.

Dit betekent automatisch dat hij de overstap naar SBS moet maken, aangezien deze op dit moment de rechten in handen lijken te gaan krijgen. Aangezien Mol aan het einde van dit kalenderjaar geen contract meer heeft, is hij vrij om bij SBS te tekenen.

Olav laat wel duidelijk weten dat hij een eigen beeld van het geheel heeft, hij graag de dingen op zijn manier doen. Ook hoopt hij dat de vaste crew de overstap naar SBS zal maken, in die crew zit een hoop ervaring.

"Villeneuve komt terug"

Als we de voormalig race-engineer van Jacques Villeneuve, Jock Clear, mogen geloven is de Formule 1 voorlopig nog niet af van de Canadees.

"Hij zal absoluut terug komen. Mensen zeggen tegen me dat het zo jammer voor hem is dat hij op deze manier moet vertrekken, maar in zijn gedachte is dit nog niet het einde. Hij zal terug komen; hij moet terug komen."

Ook werd er een link gelegd tussen Jacques en wijlen Gilles Villeneuve, die in het jaar dat hij overleed flink onder druk stond van zijn teamgenoot. "Ik heb er nooit zo over gedacht eigenlijk, maar Jacques zei tegen me: 'mijn hart is er niet, ik ben niet geconcentreerd en dan kan je gewond raken.' Dat waren zijn woorden. Hij lag in zijn bed en dacht: 'ik leef nog en ik nam niet het risico dat ik niet hoefde te nemen.'"

Pakistaanse rakettest campagne provoceert

Pakistan heeft voor de derde keer in twee weken tijd een middellange afstandraket afgevuurd. De tests waren de eerste sinds zes maanden geleden de vredesbesprekingen met vijand India begonnen. De landen zijn nog altijd in staat van oorlog.

De Hatf-4 raket kan van een nucleaire kop voorzien worden en een afstand van 700 kilometer afleggen. De succesvol verlopen tests zijn daarmee een bron van zorg in de regio.

Het Pakistaanse leger, dat tevens meldde dat deze raket voorlopig de laatste in een serie was, wees naast op de voortgang in het Pakistaanse wapenprogramma ook op de vergrote nationale veiligheid in het land door het bezit van de afschrikwekkende raket.

India maakte tussentijds bekend dat het in Israel een geavanceerd 'early warning' radarsysteem ter waarde van een miljard dollar gekocht heeft.

Dr. Phil


Problemen met de relatie? Vind je jezelf te dik? Of gaat het op het werk niet lekker? Dr. Phil weet raad! De populaire tv-psycholoog begon jaren geleden als vaste gast bij Oprah Winfrey, maar heeft tegenwoordig zijn eigen talkshow.

Niet iedereen is overtuigd van de klasse van Dr. Phil. Het aantal valt nog een beetje tegen, maar de parodieën op zijn persoon beginnen zo langzamerhand een beetje vorm te krijgen.

(Geen idee wie deze vent is Kijk dan maandag t/m donderdag om 23:00 naar Yorin!)
Weet jij een leuke quote van onze Dr. Phil? plaats m ff onder de reacties! (Hier wat voorbeelden)

Die van mij : * "You don't need a pack of wild horses to learn how to make a sandwich."

Oorzaak ontploffing niet bij Nokia

TheBoyWonder had ons via de newssubmit het volgende herschreven bericht te melden:

Nokia is niet verantwoordelijk voor de ontploffingen van haar toestellen. Dit schrijft het Financieele Dagblad op basis van een TNO onderzoek. Een afdeling van TNO deed onderzoek naar de lithiumbatterijen die verantwoordelijk worden gehouden voor de ontploffingen.

Deze batterijen krijgen de voorkeur vanwege hun hoge energiedichtheid. "Maar omdat deze energie is opgeslagen in een klein volume kan de batterij bij kortsluiting, bijvoorbeeld ten gevolge van een val, gaan smelten of branden, of zo u wilt, ontploffen", vertelt Dick Schmal die de coördinator is van de afdeling.

Nokia wijt de ontploffingen aan het gebruik van niet-originele Nokia batterijen. Schmal vindt het verhaal geloofwaardig, omdat deze batterijen meestal niet zijn afgestemd op de mobieltjes.

Zowel de fabrikanten als onderzoeksinstellingen zijn druk bezig om de elektronica en de batterijen te verbeteren. Vervelend is dat de verbeteringen ten koste gaan van de duurzaamheid en kwaliteit van de batterijen.

1750GTV en brillie bedankt voor de tip!

Apen besturen robotarm met hersenen

wouterwouter2 en Ice911 hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Apen zijn in staat om via elektroden in hun hersenen een robotarm te laten bewegen met hersensignalen. Dit is gebleken uit een onderzoek aan de Duke Universiteit in Durham, North Carolina. De onderzoekers hopen over een aantal jaren in staat te zijn, verlamde mensen via een elektrodenimplantaat hun ledematen te laten bewegen.

Twee apen kregen elektroden in hun hersenen geïmplanteerd. Vervolgens werden de signalen in de hersenen geregistreerd door een computer. De apen bewogen met een joystick de robotarm, waarvoor zij elke keer beloond werden met wat vruchtensap.

Na een tijdje werd de joystick losgekoppeld en werd de arm, die in en aparte ruimte stond, alleen nog door de hersensignalen bestuurd. In eerste instantie gebruikten de apen nog de joystick, maar al gauw hadden ze in de gaten dat ze deze helemaal niet nodig hadden.

Al eerder lukte het bij mensen om via elektroden een cursor op een computerscherm te laten bewegen. De implantaten die nu gebruikt zijn, waren echter kleiner en de taak was veel ingewikkelder. Onderzoeker Nicolelis verwacht dat in de toekomst op deze manier rolstoelen, computers, kunstarmen en misschien zelfs echte armen bestuurd kunnen worden.

In eerste instantie dacht hij dat de ontwikkeling van het implantaat nog wel vijf tot tien jaar zou duren. Nu lijkt het erop dat de eerste klinische proeven op mensen over een aantal jaar al plaats kunnen vinden.

Het implantaat zal tweeënhalf jaar in de hersenen van de apen blijven zitten. Uiteindelijk moeten de dieren in staat zijn de robotarm te gebruiken alsof het hun eigen arm is.

Schotland - Nederland op RTL4

De wedstrijd Schotland - Nederland zal via RTL4 rechtstreeks te volgen zijn.

RTL4 heeft de televisierechten van de eerste play-off wedstrijd van het Nederlands Elftal gekocht. Zaterdag 15 november zal de interland live worden uitgezonden.

De Holland Media Groep zegt blij te zijn de wedstrijd te kunnen bemachtigen. Eerder lukte het HMG niet de Formule-1 rechten te kopen door een hoger bod van SBS6.

SBS6 daarentegen zegt dat de eerste wedstrijd tegen de Schotten niet beslissend is en daarom minder aantrekkelijk is. Bovendien is op het tijdstip, 16.00 uur, reclame zendtijd moeilijker te verkopen.

SBS6 heeft daarom stevig geboden op het tweede duel op woensdag 19 november, om 20.30 thuis in de ArenA. Hoewel RTL ook in de race was konden zij het SBS bod niet overtreffen, waardoor de beslissende wedstrijd te zien zal zijn bij SBS6.

Anderson verlaat Jordan

Technisch directeur Gary Anderson zal zich niet langer inzetten voor Jordan.

Anderson diende zijn ontslag in, daarmee zie het Jordan F1 Team één van haar belangrijkste namen vertrekken. Een klap die in de toch al moeilijke tijden hard aankomt bij het team.

Anderson in blij dat hij nu wat meer tijd heeft voor zichzelf. "Ik heb in de afgelopen jaren hard gewerkt, maar ik heb het graag gedaan. Volgend jaar zal het team niet slechter af zijn, zonder mij. We hebben dit jaar veel geleerd en het team is al druk bezig voor een competitieve wagen voor volgend jaar," aldus Anderson.

Bosschaart koopt vliegticket

Pascal Bosschaart gaat op eigen kosten mee naar Slowakije.

FC Utrecht zit zoals bekend niet erg ruim in de slappe was. Pascal Bosschaart, momenteel met een kuitblessure aan de kant, heeft daarom zelf een ticket gekocht om met zijn team mee te kunnen reizen.

Drie weken geleden won FC Utrecht thuis de eerste UEFA Cup wedstrijd tegen MSK Zilina met 2-0. Het was echter geen gemakkelijke overwinning. De mentale steun van Bosschaart is voor de uitwedstrijd dan ook welkom.

Webbergerucht misschien toch waar?

Zou Mark Webber dan toch nog naar Williams gaan?

Zijn deal met Jaguarloopt nog tot 2005, maar Tony Purnell wil niet ontkennen dat Webber misschien niet voor Jaguar rijdt in 2004.
Mocht Juan Pablo Montoya toch voortijdig naar McLaren verhuizen dan bestaat de kans dat Webber zijn plekje bij Williams overneemt.

"Zegt nooit nooit," zei Ford PPD baas Purnell, maar hij wilde wel zeggen dat het niet in de planning stond. "We hebben er nog nooit over gepraat en niemand heeft ons er over benaderd. Het is een goed verhaal, maar het lijkt er niet op dat het op waarheid is gebaseerd."

Ecclestone wil GP Canda redden

Bernie Eccleston wil de Canadese GP redden.

Ecclestone heeft de FIA gevraagd om de presentatie van de definitieve kalender twee weken op te schorten. Hierdoor zou Ecclestone de tijd hebben om Gilles Villeneuve als achttiende op de kalender toe te voegen.

Door het verbod op tabaksreclame zou de Grote Prijs van Canada aanvankelijk niet door gaan. Per 1 oktober mogen er in Canada geen sport- en cultuurevenementen meer gesponsord worden door tabaksfabrikanten, hierdoor zou er niet voldoende aan de race kunnen worden verdiend.

Zowel Williams als Toyota willen de GP graag behouden, maar om de race daadwerkelijk aan de kalender toe te mogen voegen moeten alle tien de teams daarmee instemmen. Het is dus nog maar even afwachten of Bernie dat voor elkaar weet te spelen.

Enkele ondernemingen uit Montreal hebben al 200.000 dollar bij elkaar geraapt voor de Grand Prix en hebben afgelopen week aangekondigd nog eens 2 miljoen te willen opbrengen. De race brengt elk jaar zo'n 80 miljoen dollar naar Montreal.

CD Review: Intwine - Intwine

Ik weet dat ze het bij Intwine niet graag meer hebben over Idols, maar dat is wel de reden dat hun debuutalbum sinds kort in de winkel ligt. Roger deed mee aan Idols, wilde geen contract tekenen en ging verder met zijn band Intwine. Die kreeg meer aandacht en toen was er ineens een album.

Okee okee nu ben ik erg kort door de bocht, lees maar verder om te weten hoe het echt zit. En hoe het album klinkt natuurlijk!

Jongen overrijdt zusje met grasmaaier

wouterwouter2 (E-tracker) had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft een 8-jarig jongetje zijn zeventien maanden oude zusje met een grasmaaier overreden op een moment dat zijn ouders even niet opletten.

Toen de vader een fles benzine ging wegzetten is de jongen op de grasmaaier geklommen, die de man met draaiende motor had achtergelaten. Toen hij zich omdraaide zag hij dat zijn zoon op zijn dochter afreed, maar was te laat om te voorkomen dat de jongen zijn zusje dood reed.

SS'er die lijk Hitler verbrandde overleden

Beetle vertaalde en submitte het volgende bericht, dat ook gesubmit werd door Dizzler, Roel's Weblog en Teije Terhorst:

De oud-SS'er Otto Günsche is 2 oktober op 86-jarige leeftijd overleden. Günsche was naar eigen zeggen degene die het lichaam van Adolf Hitler, na diens dood, in brand stak.

Günsche werd in 1917 geboren en werkte zich op tot eerste Luitenant binnen de SS. Hij was aanwezig bij de moordaanslag die in juli 1944 op Hitler gepleegd werd, en was ook in de bunker aanwezig toen Hitler en zijn geliefde Eva Braun zelfmoord pleegden. Günsche werd gevangen genomen door het Rode Leger, maar werd na een aantal jaar vrijgelaten. De rest van zijn leven verbleef hij in Duitsland.

In een recent inteview vertelde hij dat Hitler hem persoonlijk had gevraagd diens lichaam te verbranden. Hij voegde er aan toe dat hij een brandende doek over de lichamen van Hitler en Braun gooide nadat het daarvoor stafchef Martin Bormann niet was gelukt het vuur aan te krijgen.

Schietpartij bij fietsenzaak in Groningen

Scubby had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Bij een fietsenzaak aan de Bedumerweg in Groningen vond maandagavond een schietpartij plaats.

De 35-jarige eigenaar was in zijn zaak bezig toen hij drie mannen hoorde bekvechten. Eén van deze mannen liep vervolgens naar binnen, waarop een ander een vuurwapen pakte en in de richting van de winkel schoot.

De schutter en de eveneens buiten gebleven man vluchtten te voet. De onbekende man op wie geschoten werd verliet korte tijd later ook het pand. Vermoedelijk is hij niet gewond geraakt. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Ook NAC gehandicapt

Naast FC Utrecht heeft ook NAC Breda personele problemen in de UEFA Cup strijd. De ploeg mist tegen Newcastle zeker vier spelers.

Tamás Petö, Csaba Fehér, Anouar Diba en Mark Schenning zijn te geblessseerd om in actie te komen. De inzet van verdediger Rob Penders is twijfelachtig. Hij komt terug van een kuitblessure.

Bij tegenstander Newcastle United is kwelgeest Greg Bellamy er deze keer niet bij. De vorige wedstrijd twee maal scorende aanvaller heeft een knieblessure. Middenvelder Lee Bowyer zit daarnaast een schorsing uit.

NAC dient een 0-5 achterstand goed te maken.

NAC Breda zoekt keeper

NAC Breda wil een keeper voor volgend seizoen.

Doelman Gábor Babos vertrekt aan het einde van het seizoen volgens alle geruchten naar Feyenoord. Zeker is in ieder geval dat de keeper komende zomer transfervrij is en dus weg kan.

NAC Breda is daarom op zoek naar vervanging. Hierbij worden de namen van Maikel Aerts (RBC Roosendaal) en Geert De Vlieger (Willem II) genoemd.

NAC bevestigt dat er serieuze interesse is in Aerts, maar wil niet zeggen of De Vlieger ook kandidaat is. Directeur Willem van der Hoeven wil alleen kwijt dat er buiten Aerts ook contacten met andere keepers zijn.

Geert de Vlieger lijkt hiermee te kunnen kiezen waar hij heen gaat. Eerder konden we al melden dat Standard Luik aast op de komst van de Belg.

Inbreker slaat op de vlucht door konijntje

KabouterSmikkel, vinova en Esposa hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Enschede heeft een waakzaam konijntje een inbreker verjaagd. Vannacht rond 05:00 brak de inbreker via de achterdeur in. Het konijntje dat in een konijnenhok in de woonkamer was, begon hard met zijn pootjes te stampen toen hij dat merkte.

Door het alarmerende geluid werd de 47-jarige bewoner wakker, en ging naar beneden om te kijken wat er aan de hand was. Daarop koos de inbreker het 'hazenpad'. Door het waakzame optreden van het konijntje werd er enkel een portemonnee gestolen.

Dikste eik van Nederland is stervende

brillie had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De dikste eik van Nederland, op landgoed Verwolde nabij Laren (Gld), is doodziek. Een combinatie van factoren, waaronder vrijwel zeker de aanwezigheid van de eikenprachtkever, wordt de boom met een hoogte en een kroonbreedte van 25 meter en een stamomvang van 761 centimeter fataal.

Docent bos- en natuurbeheer aan AOC Helicon Apeldoorn-Velp en voormalig boomchirurg Oekenaar Hillebrand (39) wijst op het geringe blad dat de boom draagt, een teken dat de vitaliteit van de oude boom tanende is.

Alleen de takken aan de noordwestzijde van de boom kleuren nog vrij groen. Deze kant is volgens Hillebrand dan ook nog redelijk goed. Aan de rest zal nooit meer een blaadje groeien. Al zeker de helft van de schors is dood. "En als de schors loslaat, dan is het gebeurd." De schors vertoont vraatsporen en talrijke gaatjes, het bewijs voor de aanwezigheid van de eikenprachtkever.

Hillebrand denkt dat de droge zomer het aftakelingsproces verder heeft versneld. Het grondwaterpeil was veel te laag, waardoor er onvoldoende voedsel kon worden aangevoerd.

Hoe lang de eik nog rechtop zal blijven staan, durft Hillebrand niet te voorspellen: "Het kan best zijn dat de ene kant van de boom nog tientallen jaren leeft, maar anderzijds heeft de boom helemaal geen rondspanning meer. Dat komt door de enorme barst in de onderkant. Bij een stevige storm zou de boom zo maar ineen kunnen zakken."

De eigenaar, baron Van de Borch, heeft het nu voor het kiezen. Hillebrand: "Ik ben benieuwd of hij er uit veiligheidsoverwegingen voor kiest de eik te vellen. Persoonlijk vind ik dat zo‘n boom moet blijven staan. Het is een monument. Deze boom heeft het recht om hier dood te mogen gaan. Als ik de baron een advies mag geven, zou ik hem aanraden op termijn de zware zijtakken te verwijderen. Dan kan hier - onvoorziene omstandigheden daargelaten - nog wel vijftig jaar een monument staan."

RIAA en BREIN mogen KaZaA niet gebruiken

Werd er recentelijk al verslag gedaan van de aanklacht tegen de Recording Industry Association of America (RIAA) door de makers van het uitwisselingsprogramma KaZaA, nu blijken de makers van KaZaA en ook de makers van K-Lite/K++ de EULA (End User License Agreement) hierop te hebben aangepast:

2 What you can't do under this Licence

You agree not to use the Software to:
2.11 Monitor traffic or make search requests in order to accumulate information about individual users;
[..]
2.14 Collect or store personal data about other users.


Hieruit volgt dus automatisch te concluderen dat indien een organisatie als de RIAA, BREIN, of ander auteursrechtelijke controlerende instantie, gebruik (lees: misbruik) maakt van KaZaA om gebruikers te traceren en identificeren, zij feitelijk zelf in overtreding zijn.

Tot slot nog een opmerkelijk statement uit de EULA:

12 Indemnification

12.1 YOU AGREE TO INDEMNIFY, HOLD HARMLESS AND DEFEND SHARMAN, AND ITS SUBSIDIARIES, AFFILIATES, OFFICERS, AGENTS, CO-BRANDERS OR OTHER PARTNERS, AND EMPLOYEES, AT YOUR EXPENSE, AGAINST ANY AND ALL THIRD PARTY CLAIMS OR DEMANDS, ACTIONS, PROCEEDINGS AND SUITS AND ALL RELATED LIABILITIES, DAMAGES, SETTLEMENTS, PENALTIES, FINES COSTS AND EXPENSES (INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, REASONABLE ATTORNEY'S FEES AND OTHER DISPUTE RESOLUTION EXPENSES) INCURRED BY SHARMAN, DUE TO OR ARISING OUT OF DATA YOU SUBMIT, POST TO, TRANSMIT OR COMMUNICATE THROUGH THE SOFTWARE, YOUR USE OR MISUSE OF THE SOFTWARE, YOUR CONNECTION TO OTHER USERS, YOUR VIOLATION OF THE LICENSE, OR YOUR VIOLATION OF ANY RIGHTS OF ANOTHER.


Het komt er dus op neer dat indien je wordt aangeklaagd voor het gebruik van KaZaA, je de maker Sharman moet verdedigen, tegen eventuele vervolgaanklachten.

Het was user Tim die ons hierop via de newssubmit attent maakte!

Vechtpartij eindigt in gestrande lift

wouterwouter2 (E-tracker), t1m.nl en Semian_Raticus hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Amsterdam Zuidoost zijn maandagnacht acht personen gearresteerd die vastzaten in een lift. Ze worden verdacht van een vechtpartij en dreiging met een vuurwapen.

Rond middernacht kwam er bij de politie een melding binnnen dat er een massale vechtpartij gaande was. Toen de agenten bij de flat aankwamen was er niemand te bekennen. Er liep echter wel een bloedspoor richting de lift.

Omdat de lift vast was komen te zitten moest de brandweer erbij worden gehaald. Er bleken uiteindelijk acht personen in de lift te zitten waarvan zeven mannen en één vrouw in leeftijd uiteenlopend van 19 tot 39 jaar. Zij werden allen gearresteerd. Eén persoon was 'behoorlijk' gewond aan zijn arm.

Getuigen verklaarden dat er een vuurwapen was gebruikt. Op de lift werd een vuurwapen met munitie aangetroffen.

De Vlieger naar Standard Luik?

Geert de Vlieger staat in de belangstelling van Standard Luik.

Doelman Geert de Vlieger wordt in diverse Belgische media geassocieerd met Standard Luik. De huidige Standard-keeper Carini presteert namelijk beneden verwachting.

De interesse voor de 31-jarige keeper van de Rode Duivels bestond al eerder, maar toen kon Standard niet tot een akkoord komen met Willem II. De Vlieger kon deze zomer ook naar Trabzonspor, maar ging niet op de aanbieding in.

De in 1999 van Anderlecht overgekomen speler heeft in Tilburg een contract tot het einde van het lopende seizoen.

"Mijn vrouw moet bevallen"-smoes gaat niet op

Juusjuh, spambam, Mistermind en Semian_aticus hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Rotterdamse politie hield op 17 september een automobilist aan die met 150 kilometer per uur over de ringweg rond de stad reed. Aangezien de man verklaarde op weg te zijn naar zijn vrouw die in het ziekenhuis aan het bevallen was, streek de dienstdoende agent over zijn hart en liet de man verder rijden.

Enkele tijd later kreeg de politie een een geboortekaartje toegestuurd van de trotse vader. Toch vertrouwde de agent het verhaal niet helemaal en hij deed navraag bij het stadhuis. Daar bleek dat het kind helemaal niet bestond. Ook het ziekenhuis waar de vrouw bevallen zou zijn, kende het kind niet. De man kreeg alsnog een bekeuring.

Gedicht Louis van Gaal op muziek gezet

Het gedicht dat Louis van Gaal afgelopen vrijdag uitsprak, wordt door de Amsterdamse zanger Barry van Vliet muzikaal vertolkt. Van Vliet, bekend van het nummer Een bossie rooie rozen, werd door de Amsterdamse tv-zender AT5 gevraagd een nummer rond Van Gaal's gedicht te componeren.

Van Vliet heeft de tekst van Van Gaal in zijn homestudio opgenomen en bracht het nummer zondag ten gehore in een Jordaans cafe. Volgens hem komt het gedicht recht uit Van Gaal's hart: 'Hij laat zijn gevoel zien. Volgens mij voor het eerst.'

Van Gaal werd vorige week benoemd tot technisch directeur bij Ajax. Tijdens de presentatie verraste hij de toehoorders met een twaalfregelig gedicht.

Het nummer van Barry & Louis heet De Cirkel is Rond. Nog één maal voor de liefhebbers:

'Hier bij Ajax ligt mijn hart,
een club fascinerend, altijd apart.
Door velen genoemd naar godenzonen,
voor mij de bakermat van voetbaliconen.
Mijn herinneringen gaan terug naar De Meer,
ook daar heerste een bijzondere sfeer.
Nu ga ik mijn gevoelens weer achterna,
en treed technisch toe in de Arena.
In mijn levensfase is dit een nieuwe kans,
en mijn jeugdliefde krijgt een extra stimulans.
En daarom klinkt het vol overgave uit mijn mond,
vandaag is de cirkel echt rond.'

Column: Malle Mabel is blond

De afgelopen week was er een hoop commotie omtrent de nieuwe geliefde van prins Friso. Hij heeft zich verloofd met Mabel Wisse Smit, een meid waar wij, tot voor kort, nog weinig van wisten. Echter dient iedere liefdesrelatie van de Oranjes nagetrokken te worden door de AIVD om schandalen rond het toch smetteloze koningshuis te voorkomen. Peter R. De Vries had er een kijkcijfer optrekkend onderwerp van gemaakt. Het gerucht gaat namelijk dat Mabel eerst een intieme relatie heeft gehad met topcrimineel Klaas Bruinsma. En dat kan natuurlijk niet!

Incident in tunnel krijgt een staartje

Het opstootje tussen Engelse en Turkse spelers in de spelerstunnel afgelopen zaterdag krijgt toch nog een staartje. De Turkse televisie vertoonde gister videobeelden van het incident.

Op de beelden van TRT zou te zien zijn dat David Beckham Alpay uitlokt. Vervolgens maken Emile Heskey, Ashley Cole, Sol Campbell en David James ruzie met Hasan Sas. Beckham probeerde daarop de cameraman te hinderen.

De UEFA heeft een officieel onderzoek ingelast naar de geweldadigheden tijdens de wedstrijden. Ook van de tribune werd van alles gegooid.

De wazige video van het incident is hier te zien.

Raúl contract voor het leven geboden

Real Madrid heeft steraanvaller Raúl een contract voor het leven aangeboden.

Speler en club zijn nog in onderhandeling. Real hoopt zo mede mogelijke aanbiedingen van Chelsea en Manchester United voor te zijn. Raúl staat nu nog tot medio 2005 onder contract.

Technisch directeur Jorge Valdano: "Wij willen dat hij de nieuwe Alfredo di Stefano wordt en doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat hij zijn hele carrière voor Real speelt."

Vetzucht bij Amerikanen blijft toenemen

VeiligGlijden en wouterwouter2 (E-tracker) hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Kort geleden lieten we jullie weten dat één op de drie Amerikanen aan diabetes lijdt. Gisteren werd er ook bekend, dat het aantal Amerikanen met ernstig overgewicht drastisch aan het toenemen is. Dat blijkt uit een maandag verschenen studie. Een op de vijf Amerikanen is te zwaar. Iemand is te zwaar als hij dertig procent boven zijn ideale gewicht zit.

Daarnaast is het aantal extreem zware Amerikanen (dan weegt iemand 45 kilo te veel) toegenomen van 0,5 procent van de bevolking tot twee procent. Zo weegt een gemiddelde Amerikaanse man met ernstig overgewicht een lengte van 1,78 meter 136,1 kilo. De gemiddelde vrouw in deze categorie is 1,63 meter en weegt 113,4 kilo.

Volgens de onderzoekers is de situatie in werkelijkheid nog ernstiger, omdat de gegevens zijn verkregen via telefonisch onderzoek gedurende enkele jaren. De onderzoekers verwachten dat mensen aan de telefoon hun gewicht meer onderschatten naarmate ze zwaarder zijn.

De groeiende groep mensen met overgewicht eist ook aangepaste medische zorg. Zo moeten rolstoelen en operatietafel aangepast gaan worden, om op het gewicht en de omvang van de zwaarlijvige Amerikanen berekend te zijn.

Islam in opkomst in Nederland

1750GTV had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Nederland wordt de groep Islamieten met de dag groter. Zo is het aantal Islamieten het afgelopen decennium verdubbeld. Op dit moment zijn het er zo'n 920.000. Dit zou blijken uit de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De Islam is de vierde geloofsgroep in Nederland.

In Nederland is de groep Rooms-Katholieken het grootst. Zo gaf op 1 januari 31 procent van de bevolking van achttien jaar en ouder aan Rooms-Katholiek te zijn. Veertien Procent is Nederlands hervormd en zeven procent is gereformeerd. De Islam staat inmiddels op de vierde plaats, met zo'n vijf procent. Het aantal niet-kerkelijken in Nederland bedraagt bijna veertig procent

Meer informatie kun je hier vinden op de site van het CBS.

Veel kritiek op huisartsenposten

De afgelopen dagen heeft de Stichting De Ombudsman honderden klachten binnengekregen over huisartsenposten. Directe aanleiding hiervoor is de aandacht die het KRO-programma Ook dat nog eraan besteedde.

De Ombudsman is nu van plan om de klachten over de werkwijzen van de posten bekijken. Veel klachten zouden zeer schrijnend van aard zijn, aldus de stichting. Zo zouden er regerlmatig foute diagnoses via de telefoon vastgesteld worden, komt de medische hulp te laat en zijn de huisartsenposten slecht bereikbaar.

In het begin van dit jaar werden er al problemen met huisartsenposten in Groningen geconstateerd. Ook elders in het land, net name in de plattelandsgebieden, was er al kritiek op de posten.

Japanse logeert ruim één jaar gratis in hotel

Opnieuw herschreef wouterwouter2 (E-tracker) het volgende bericht, alvorens het in de newssubmit te mikken:

Een 70-jarige vrouw heeft 379 dagen in het Japanse Usuki hotel gelogeerd zonder te betalen. Ze wilde wel betalen, maar ze zei dat ze niet kon betalen, omdat ze veel geld had uitgeleend en op teruggave wachtte. Na ruim een jaar raakte het geduld van de hotelmanager op en moest de dame uiteindelijk bekennen dat ze helemaal geen geld had. De politie heeft de vrouw aangehouden om haar opnieuw gratis te laten logeren: in de cel.

Centraal loonakkoord lijkt ver weg

Gisterenavond zijn de onderhandelingen tussen de vertegenwoordigers van het kabinet en de werkgevers en de grootste vakbonden vroegtijdig afgebroken. De vergadering werd al om half 10 geschorst, omdat beide partijen op de cruciale punten geen overeenstemming konden vinden.

Het kabinet en de werkgevers blijven vasthouden aan het bevriezen van de lonen voor twee jaar. Hiermee werd geen overeenstemming bereikt met de vakbonden. De vakbonden eisten extra tegemoetkomingen, terwijl de onderhandelaars namens het kabinet geen extra concessies deden. Het ziet er dus naar uit de uitkomst van het najaarsoverleg vandaag, als de partijen op het hoogste niveau onderhandelen, erg onzeker is geworden.

De sociale partners wilden gisterenavond van het kabinet weten wat er moest gebeuren omhet najaarsoverleg te laten slagen. Voor het overleg begon hadden de sociale partners al te kennen gegeven dat ze hardere toezeggingen van het kabinet eisten betreffende de VUT en het prepensioen, de WAO, de WW en het koppelen van uitkeringen aan de lonen.

Eerder op de maandag zagen beide partijen de kans op een akkoord nog redelijk positief in, ook al noemde een woordvoerder van FNV de toezeggingen van het kabinet tot nu toe "op alle punten onvoldoende". "Het kabinet moet maandagavond echt met iets komen", aldus de woordvoerder voorafgaand aan het overleg.

Afgelopen zaterdag werd al bekend dat het kabinet bereid concessies te doen, door onder andere de fiscale maatregelen voor VUT en pre-pensioen met een jaar uit te stellen, de WAO-boetes voor de werkgevers eerder af te schaffen en de uitkering voor volledig arbeidsongeschikten te verhogen. Deze maatregelen zouden het kabinet minstens 800 miljoen euro gaan kosten.

Vandaag zal er verder onderhandeld worden. Intussen zijn de treinstakingen rondom Den Haag begonnen.

Inbreker "boort" zich 118 keer naar binnen

wouterwouter2 (E-tracker) had ons via de newssubmit het volgende herschreven bericht te melden:

Een woordvoerder van de politie Kennemerland heeft maandagavond bevestigd dat een 37-jarige man gedurende ongeveer tien maanden in totaal 118 keer heeft ingebroken in de omgeving van de Haarlemmermeer en Heemstede. De man werd in augustus al aangehouden, maar de politie wilde het niet eerder openbaar maken, om het onderzoek niet te schaden.

De man kwam overal naar binnen door gaatjes in kozijnen te boren en zo de ramen open te maken. De politie kende de identiteit van de man al, maar de man wist tien maanden lang op vrije voeten te blijven, doordat hij nergens meer in Nederland ingeschreven was en wekelijks van verblijfplaats wisselde.

Inmiddels heeft de dief bekend. Er zijn bij de aanhouding bijna 100 bankpasjes teruggevonden en tientallen mobiele telefoons. Ook zijn er zeven mensen aangehouden op verdenking van heling van de gestolen spullen.

Israël valt wederom een kamp binnen

Afgelopen nacht is het Israëlische leger opnieuw met tientallen tanks en andere voertuigen opnieuw het vluchtelingenkamp Rafah in de Gazastrook binnengevallen. Een woordvoerder van het Israëlische leger meldt dat het gaat om een voortzetting van de 3-daagse missie, die afgelopen vrijdag begon.

Toen werden drie tunnels vernietigd in het Egyptische grensgebied, waarlangs de Palestijnen wapens zouden smokkelen. Israël denkt dat er nog zeker tien tunnels zijn. Het leger geeft dan ook aan te willen voorkomen dat de Palestijnen via de tunnels gevaarlijke wapens als raketten Gaza binnenbrengen.

Acht Palestijnen kwamen om het leven de vorige actie, die gisteren plaatsvond. Een VN-functionaris stelde dat Israël ook 120 gebouwen verwoestte.

De techniek staat voor niets

Loginnaam skinkie@hotmail.com
Wachtwoord ************

ff wachten...

Skinkie (Online)

Zo Skinkie is ook weer online bij de meest gebruiksvriendelijke internetdienst van ons aller Microsoft. En nee ik ga niet uitweiden over mijn nieuwe MSN (aMSN) met al z'n nieuwe functies zodat ik ook na 15 oktober al mijn Andere contactpersonen, Collega's, Familie, Paardenspel(!), Vrienden, Offline en Users Blocking You gedag kan blijven zeggen. Vandaag niet.
Vandaag wil ik het hebben over de verschillende emotionele drempels die je over moet gaan om in contact te komen met een vrouwelijk persoon uit je habitat. In mijn vorige WWKW had je kunnen lezen wat ik allemaal doe op een normale schooldag, dat heb je waarschijnlijk niet gedaan want je had toen ook de moeite niet genomen om te reageren (het was zo duidelijk en/of het stukje was klote, ik ga uit van het laatste).
Ik zal even mijn punt gaan maken, anders blijf ik maar zwammen. Op een gegeven moment zie je ongeveer 6 weken geleden een leuke jonkvrouwe, je denkt dat moet mijn leuke jonkvrouwe worden en toch blijf je lekker achter je veilig positie single en alleen zitten. Natuurlijk je wisselt wat woorden zoals je met iedereen zou doen, je toont interesse. Toch blijft het voor je gevoel oppervlakkig die vijf minuten in de week.

Natuurlijk weten je naaste vrienden, uit je IRL-lijst, best wie jij bijzonder leuk vindt, uiteraard moedigen die je ook allemaal aan. Onder tussen vliegen de weken voorbij en komen we nu aan in de herfst vakantie en heb je door dat je toch vijf minuten niet kon spreken met die persoon. Wat moet je dan met jezelf aan, er komt op het goede moment toch niets zinnigs uit


Daarom zal ik voor lotgenoten en (niet-)stalkers een korte samenvatting maken wat je moet doen om virtueel in contact te komen met een vrouwmensch. Deze informatie is niet vrijblijvend. Ik heb ook wat van jullie input nodig.

Heb je geen idee wat zijn of haar naam is ga naar de volgende stap anders ook

Studentnummers, medestudenten kunnen je allemaal helpen bij het achterhalen van deze persoon. Bijzonderhandig is het jezelf toegang verschaffen tot een zogenaamde LDAP, Active Directory of NDS. Via deze systemen kun je vrijwel alles te weten komen over andere mensen. Helaas worden ze niet regelmatig upgedate, dus het zou kunnen dat je met verouderde gevens werkt.

Met een studentnummer kun je meestal wel aan een school e-mail adres komen, studentnummer@student.hboinstelling.nl is haalbaar, maar zeg nou zelf wie leest dat soort post regelmatig?

Je moet dieper graven, misschien biedt jouw favoriete webbased school interface wel een Nummer-naar-Achternaam tool. Daar moet je waar mogelijk gebruik van maken. Ik had beschikking over Voorletter, Tussenvoegsels en Achternaam.

Denk je dat je vrouwmensch een internet babe is? Probeer het dan gelijk op google. Dit systeem kan mensen vinden en opnieuw vinden blijft zelfs mij verbazen.

Een van de laatste, maar niet te passeren optie: Members dot MSN dot COM of voor tienermeisjes waar ik niet naar op zoek was een vergelijkbare site.


Ik had geen ene fuck aan de bovenstaande standaard oplossingen, dus moest ik het toch in de werk relatie sfeer van mijn slachtoffer zoeken... dat bedoelde ik natuurlijk niet .

Netwerken

Via MSN chatten is zilver, Mensen aan je lijst toevoegen is goud. Dat de stelling: "Je hebt maar zes mensen nodig om met iemand in contact te komen" (bedank Breuls ) bij dit soort dingen altijd opgaat blijkt ook weer bij deze zoektocht.
Zoals bij alles moet je alleen weten aan wie je het moet vragen en daar moet je, je niet beschaamd door voelen. Een aantal dingen wilde ik concreet weten:

Hoe heet ze?
Wat is haar huwelijkse staat?

Het bleek allemaal makkelijker dan ik had gedacht, de werk relatie kwam met een MSN grijns , met voornaam en een waarschijnlijkheidswaarde voor de tweede vraag aanzetten. Gevolgd door een hotmail adres. Op zo'n moment springen toch even de tranen in je ogen .

Wat moet ik nou? Wat zou ze zeggen als haar toevoeg. Grrrrrrr ik wil niet dat dit een msn relatie wordt! Dit kan alleen maar verkeerd gaan....

Het was midden in de nacht, m'n muis ging er met m'n hand vandoor. Uit /home/skinkie/blaadjes werd een adres geselecteerd en er stond /add [dat adres] en ik drukte met de duim van mijn rechterhand op de enter aan de linker kant van het IBM keyboard. M'n hele lichaam zat te shaken. Gelukkig had ik nog genoeg te doen dus ik ging vrolijk verder met het installeren van een Linux doos en na tien minuten waren de ongecontroleerde armbewegingen over.

En op zo'n moment weet je pas echt wat een asielzoeker moet doormaken voordat hij weet of hij mag blijven of een enkeltje Verweggistan krijgt. Een ding was zeker, ze zat of nooit op MSN of ze had me ge'denied. Hoe desperate kan je zijn? Je gaat op internet kijken of ze je geblocked heeft, je installeerd een nieuwe MSN om toch maar op de hoogte te blijven van je status. En opeens uit het niets komt er een melding .....@hotmail.com wants to add you. Je drukt op Allow en durft al twee dagen niets te zeggen.


Ik ben een mietje he

Laatste reviews en specials
review
Blu-ray: Good Boys
review
The Expanse seizoen 4
review
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore
special
Wat de volgende Mario Kart kan leren van Mario Kart Tour
review
The Grudge
review
Charlie's Angels
©FOK.nl e.a.