Gezocht: Nieuwsposters

Jullie willen graag dat de site openblijft gedurende de winter, dus een beetje hulp is welkom.

Zoals je misschien al wel, of misschien wel niet, hebt gemerkt is Light tot scripter gepromoveerd waardoor hij minder tijd heeft voor de F1-Manager. Er valt dus lichtelijk een gat in de nieuwsvoorziening dus we zijn op zoek naar versterking.

We zijn op zoek naar een aantal users met affiniteit voor sport en dan in het bijzonder Formule 1. Heb jij hier zin in en denk je dat wel een geruime hoeveelheid berichten in de maand kan posten (normaal rekenen we 20, maar dat is gedurende het off-season misschien wat onrealistisch), mail dan even naar dagobert@fok.nl

Vermeld in je mailtje sowieso je nick, je verwachte online-tijden, in wat voor sport je geïnteresseerd bent en verder een beetje over wie je bent en wat je doet. Overdag online zijn in een pré, maar ook nieuwsposters voor in de avond zijn welkom.

Mocht je tot de (gelukkige) nieuwe nieuwsposters behoren, dan krijg je daarvoor in ruil een Fok! e-mailadres en een status-tag achter je naam op het forum als je bewezen hebt dat je het kan. Verder levert het een leuke vrijtijdsbesteding op, een stukje waardering vanuit de medeusers, een leuke ervaring, een hoop lol, etc op. Verder heb je ook nog invloed in de gang van zaken voor de nieuwe manager Lijkt het je wat? Mail dan even.

Sollicitaties zijn nog tot en met 26 oktober

Groeten,

De Managercrew