Jaguar wil snel beslissing

Jaguar wil begin december hun tweede rijder bekend maken.

Er heerst nog een grote strijd rondom het plekje naar Mark Webber. Webber heeft al zekerheid van een stoeltje bij Jaguar. Naast de huidige tweede coureur, Justin Wilson, is er belangstelling van Heinz-Harald Frentzen, Alexander Wurz, Jacques Villeneuve, Jos Verstappen en Anthony Davidson.

"Ik zou graag in begin december de beslissing gemaakt hebben, zodat we met twee jongens de wintertests kunnen doen," zei teambaas Tony Purnell, "Er is veel te doen om de sponsors op het moment. In de komende twee maanden zullen de sponsors een beslissing moeten maken of ze voor ons kiezen of niet, dat is het belangrijkste voor mij. De rijders komen eigenlijk een beetje op de tweede plaats."

Jaguar is op zoek naar een rijder die flink wat geld mee naar het team brengt of zelfs betaald om te rijden. Naar verluid is Verstappen al benaderd om voor 'het groene team' te komen rijden. "Er is op dit moment geen rijder waarmee we praten die geen sponsor heeft," vervolgde Purnell, "Daar gaat het dus niet meer om op het moment, want in die zin zijn ze allen gelijk."