FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 16 juli 2000

Morning-beforepil

Na de "morning-afterpil" komt men nu ook met de "morning-beforepil" op de markt. Deze door Australische artsen ontwikkelde nieuwe voorm van anticonceptie zal na een reeks van testen waarschijnlijk volgend jaar te koop zijn.

De pil veroorzaakt een verdikking van het baarmoederhalsslijm en verhindert op die manier dat de wedstrijdzwemmende spermatoiden bij de eicel terechtkomt. Vrouwen moeten de pil wel minimaal drie uur voor de sex innemen.

Hoe sla je je vrouw

Een islamitische religieuze leider uit Spanje geeft in een boek tips aan mannen over hoe ze hun vrouw moeten slaan, zonder dat iemand er iets van merkt . In het boek 'La mujer en el islam' (de vrouw in de islam) schrijft de imam Mohammed Kemal van de moskee in de Zuid-Spaanse badplaats Fuengirola dat mannen hun vrouwen op de handen en de voeten moeten slaan met een lichte niet te dikke stok, omdat dit geen wonden en bloedingen veroorzaakt.

Ik heb niets tegen welk geloof dan ook, maar sommige onderdelen ervan zijn gewoon ziek .

Hond koopt Madonna's villa

Madonna's villa in Miami is voor bijna 18 miljoen piek verkocht aan een hond. Het beestje heet Gunther en is de rijkste duitse herder ter wereld. Het dier erfde miljoenen van zijn vader, Gunther III, die op zijn beurt in 1992 een miljoenenerfenis had gekregen van een krankzinnige Duitse gravin.

Een popgroep genaamd 'The Burgundians' heeft de taak op zich genomen om voor Gunther te zorgen.

Ik wil ook wel voor dat beestje zorgen hoor .


Yoko Ono vs Japanse metro

Yoko Ono heeft een rechtszaak aangespannen tegen een Japanse metromaatschappij omdat deze metrokaartjes verkocht met het portret van John Lennon zonder haar toestemming. Ono wil nu 260.000 gulden schadevergoeding.

Ono heeft wettelijk laten vastleggen dat zij alle rechten bezit van foto’s en portretten van John Lennon.

De leiding van de metro was zich van geen kwaad bewust. In april organiseerde het museum in Tokyo een tentoonstelling rond de pop art-kunstenaar Andy Warhol en om deze expositie te promoten werden er speciale metrokaartjes gedrukt. Begin juni, toen Yoko Ono begon te zeuren over de kaartjes, besloten de Japanners de tickets uit de handel te nemen. Ono blijft echter zeuren en eist nu dus een flinke schadevergoeding.


Homo's onthoofd

In Saoedi-Arabië zijn drie homosexuele mannen uit Jemen onthoofd omdat ze schuldig waren bevonden aan hun sexuele geaardheid .

De strafmaat komt voort uit een interpretatie van de Koran, die voorschrijft dat voor moord, verkrachting, drugshandel, gewapende overvallen en homoseksualiteit de doodstraf moet worden geëist.

Vreemde lui, dat ze homosexualiteit gelijk stellen met moord en verkrachting.

Hotel in de as door baldadigheid

Drie 18-jarige Nederlandse toeristen hebben in de Spaanse vakantieplaats hun hotel deels laten afbranden. Volgens de Spaanse politie veroorzaakten het drietal een grote brand door brandende handdoeken uit het raam van hun kamer te gooien. De brandende doeken kwamen op het zonnedak van het daaronder gelegen restaurant terecht en vandaar sloeg de brand over naar de rest van het gebouw.

De drie daders zijn zaterdag gearresteerd.

Ik vermoed dat er alcohol in het spel was .

$ 145 miljard boete

Een jury in Miami heeft vrijdag vijf Amerikaanse sigarettenfabrikanten een boete van 145 miljard dollar opgelegd. De zes leden van de jury achtten de producenten verantwoordelijk voor de ziekte van 500.000 rokers in Florida.

De fabrikanten gaan tegen de uitspraak in beroep en zullen dit bij elke boete blijven doen, waardoor de juridische strijd nog jaren zal voortduren.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.