FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 28 maart 2000

Dood na condooms met cocaïne

Don't try this at home! Een 31-jarige Colombiaan die 108 condooms met cocaïne had ingeslikt, is kort na z'n aankomst op de luchthaven van Frankfurt in elkaar gezakt en overleden.

De Duitse politie heeft dat vandaag bekendgemaakt. De man wilde vrijdag een delicatessenzaak op het vliegveld binnengaan, toen hij plotseling in elkaar zakte. Pogingen hem te reanimeren hielpen helaas niet meer. Bij de lijkschouwing werden de condooms ontdekt. Eén van de condooms was opengesprongen, andere waren beschadigd. Daardoor was er pure cocaïne in de maag van de man gekomen, wat hem fataal werd.

Een gescheurd condoom leverde nu dus het tegenovergestelde op van het gevolg waar het normaal gesproken tegen kan beschermen: dood in plaats van geboorte...

Fok!Forum geroemd in Vara-gids

F.K meldde ons via de newssubmit dat Fokzine genoemd wordt in het VaraTV Magazine. In de editie van deze week staat een leuk artikel over de BUS en jawel hoor, welke site wordt er genoemd? Juist ja: Fok!

Het wordt als volgt genoemd:

"Op Fokzine - net als tijdens Big Brother met afstand het leukste, want het minst op schelden gerichte, discussieforum - ontstond een fascinerende discussie tussen BUS-watchers en een ADO Den Haag-supporter die bij de rellen was. De rol van de politie kwam daar in een heel ander daglicht te staan dan wat je via de reguliere media hoorde."

Ere wie ere toekomt. Mooi compliment voor alle Fok!Forummers. Kom je nooit op het Forum en ben je nu toch benieuwd geworden? Check it!

FBI onderzoekt Kournikova

De FBI stelt een onderzoek in naar het gedrag van tennisster (lees: sekssymbool ) Anna Kournikova tijdens een vliegreis tussen Dallas en Florida op 19 maart. De 18-jarige Anna zou hebben geweigerd haar hond mee te nemen in een speciaal daarvoor bestemde draagmand. Kournikova zou er - gesteund door moederlief - op hebben gestaan haar viervoeter op schoot te houden. De piloot van het vliegtuig, die bij het menigsverschil tussen Anna en de stewardessen betrokken raakte, lichtte de politie in Miami in. Eenmaal aangekomen werden de dames Kournikova aangehouden. De hond zat op dàt moment keurig in de mand. "Anna zegt dat ze haar hond direct na de eerste waarschuwing al in de mand heeft gedaan", aldus de politiewoordvoerder. "Maar zij beweert daarna onheus bejegend te zijn door de vliegtuigbeMANning." De FBI moet bepalen of er een aanklacht komt tegen de Russin.

Dixidito die ons dit meldde op de newssubmit, denkt dat er behalve de FBI nog heel wat andere personen zijn die graag een onderzoek naar Kournikova in zouden willen stellen. En wie ben ik om die mening niet te delen.

Adriaanse nieuwe trainer Ajax

Co Adriaanse is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van Ajax. Hij volgt Jan Wouters op, die vorige week werd ontslagen als oefenmeester. Adriaanse tekende maandagavond in Amsterdam voor drie jaar. Ajax wordt tot het einde van het seizoen geleid door Hans Westerhof, die volgend seizoen de trainersfunctie bij Willem II overneemt van Adriaanse. De Amsterdammer Adriaanse was eerder werkzaam als hoofd opleidingen bij Ajax. De afgelopen drie seizoenen trainde hij Willem II.

Met Adriaanse komt de geur van van Gaal weer terug in de ArenA, hopelijk voor alle fans ook de successen!

[Thanx to Henkie/Mark en MP die dit meldden op de newssubmit.]

Seki uit BUS wegens verleden??

De Telegraaf meldt vandaag dat geruchten over zijn verleden Seki fataal zijn geworden. Afgelopen weekend zei de Rotterdammer nog dat hij opstapte omdat hij geen plezier meer aan het programma beleefde. In werkelijkheid blijkt Seki door de SBS6-directie ter verantwoording te zijn geroepen over een mogelijk strafrechtelijk verleden. Hij zou in verband met een geweldsdelict in aanraking met justitie zijn geweest. Opvallend was het al dat de redactie ineens een gele kaart aan Seki gaf, terwijl SBS6 normaal gesproken niet schroomt om de meest ranzige programma's op TV te brengen. Nu is gebleken dat er aanwijzingen bestonden dat Seki niet van onbesproken gedrag is, verklaart de gele kaart een hoop. Programma-directeur Bart in 't Hout vertelt dat toen men Seki afgelopen zaterdag vertelde dat men informatie over zijn verleden had gekregen, hij zelf besloot om op te stappen. "Het is mijn programma niet meer", zou Seki gezegd hebben. Seki wilde niet zeggen of de geruchten waar zijn en in 't Hout wilde niet ingaan op de inhoud van de geruchten


Op Fok!zine stonden deze geruchten al anderhalve maand geleden! Dit was wat er toen geschreven werd:

"Seki zou een vroegere vriendin mishandeld hebben, waarna een broer van het slachtoffer Seki tijdens een ruzie daarover met een pistool een klap op zijn hoofd zou hebben gegeven. Ook zou Seki in het verleden zijn benaderd voor bepaalde handeltjes. Tenslotte heeft Seki als uitsmijter in het verleden meerdere malen cafe bezoekers hardhandig het lokaal uitgewerkt."

Zolang er geen openheid wordt gegeven zullen de geruchten blijven bestaan. Seki was niet mijn persoonlijke favoriet, maar toch vind ik het bijzonder vreemd dat iemand op z'n VERLEDEN wordt gepakt! Dat is nou eenmaal gebeurt en niks meer aan te doen.

[Veel dank aan R@b die weer zo fijn gebruik maakte van de newssubmit]

$20.000.000 voor zieke rookster

Een rechtbank in Californië heeft de tabakproducenten Philip Morris en R.J. Reynolds veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van ieder 10 miljoen dollar aan een zieke rookster, die 25 jaar heeft gerookt en longkanker heeft gekregen.

Vorige week oordeelde dezelfde rechtbank dat de fabrikanten aan de vrouw 1,7 miljoen dollar moeten betalen als schadeloosstelling. Het bedrag van 20 miljoen dollar is een boete, die ook naar de vrouw gaat. Er was een bedrag van 115 miljoen dollar geëist.

Het bedrag is dan wel lager dan de eis, maar het betekent toch een doorbraak. Het is namelijk de eerste keer dat de tabaksindustrie verantwoordelijk wordt gesteld voor de gezondheid van iemand die na 1965 is begonnen met roken (het jaar waarschuwingen op de verpakkingen verplicht werd).

Als dit zo doorgaat, kan het wel eens het einde van de tabaksindustrie betekenen

Rudi Carrell begraaft zijn vrouw in eigen tuin

Jan Paul Kramer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie van het stadje Syke bij Bremen in Duitsland, zal voorlopig geen onderzoek instellen naar showmaster Rudi Carrell. Hij zou het lijk van zijn vrouw in zijn eigen tuin hebben begraven, iets dat verboden is bij de wet.
De gemeente bij Bremen ziet echter geen aanleiding in te grijpen tegen haar Nederlandse bewoner. "Het begraven van een stoffelijk overschot in de eigen tuin is verboden. Maar zolang wij het niet weten, stellen wij ook geen onderzoek in", aldus de chef van de afdeling burgerzaken in Syke.
Verder wijst hij erop dat Carrell in Syke bekend staat als een voorbeeldig burger. De Duitse media speculeert al sinds het overlijden van de 59-jarige Anke. C. Carrell over de verblijfplaats van de stoffelijke resten.
In het boulevardblad Bild am Sonntag kondigde Rudi Carrell aan dat hij de urn met de as van zijn echtgenote op hun eigen terrein zou bijzetten. Anke had in de parkachtige tuin van twaalf hectare al een lievelingsplekje bij een oude grafsteen. De Bond van Vrije Begrafenisondernemingen in de Bondsrepubliek reageerde furieus op het voornemen. "Ook Rudi Carrell mag zijn gestorven familieleden niet eenvoudig daar begraven waar hij wil", stelde voorzitter Wilfried Leiweke in het weekblad Stern.

Ach, laat de man toch. Hij zal 't al moeilijk genoeg hebben...

Ian Dury overleden

Niet de "klappen van drumstokjes" zijn de punker, Ian Dury fataal geworden, maar de gevolgen van kanker. De markante zanger van The Blockheads overleed gisteren op 57-jarige leeftijd.

Dury wiens lichaam volgens eigen zeggen alleen maar "Sex & Drugs & Rock 'n Roll" nodig had, was de laatste jaren vooral actief voor Unicef. Hij reisde de hele wereld over met de boodschap dat kinderen zich vooral moeten laten inenten tegen ziektes. Zelf kreeg hij als tiener polio, twee weken voordat hij zou worden ingeënt.

Nachtelijke RUZIE in de BUS

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

RODDELS VAN SEKI OF TESSA ???

04:25 Nachtelijk groepsgesprek. Bullent vraagt zich af waar de roddels vandaan komen dat hij en Essie gezoend hebben. Ant beweert dat er niks aan de hand is en dat Seki daar de hand in gehad heeft. Jop komt erbij en Aziz wordt enorm kwaad ! Iedereen schreeuwt nu door elkaar heen. Keiharde ruzie tussen Jop en Aziz. "Pleurisbak!" "Kankerlijer!" Ant en Bul praten nu met elkaar. Ant beweert dat het onzin is over groepjesvorming te praten. Aziz schreeuwt af en toe wat naar de slaapruimte waar de anderen nu met Jop praten. "Roddelaar!" Op de achtergrond horen we Jop tekeer gaan maar de camera staat op Bul en Ant gefocused. Aziz ligt bij hen maar ligt te luisteren naar wat hij uit de slaapruimte opvangt. "Wat een lul ! kijk naar jezelf man !" Bul maakt zich alleen maar druk over wie gezegd zou hebben dat hij en Es gezoend hebben. De ruzie tussen Jop en Aziz lijkt hem te ontgaan. Hij roept nu Esmeralda erbij Es is bij Ant en Bul gaan zitten. Ant legt uit dat Es zelf tegen Tessa gezegd heeft dat ze gezoend had met Bul. Es ontkent dat en voor Bul is dan duidelijk dat de roddel dus van Tessa afkomstig is. Ant doet daar wat onduidelijk over. Bul vertelt dat hij in het gesprek tussen Jop en Aziz opving dat hij uit de bus had willen gaan omdat er iets tussen hem en Esmeralda zou zijn. Ook Seki speelt nog steeds een, voor mij onduidelijke, rol in de intrige. Es ontkent nog steeds dat ze iets tegen Tessa gezegd heeft. Bul is nu zeker dat Tessa de roddel in de wereld heeft geholpen

De Rest staat in het streamverslag. Inclusief de goede(?) afloop.

Gehele verslag van Kirk Olson en ook PC EEND

FOK! ook in Israël bekend

Wat men in Israël aan onze site heeft is me een compleet raadsel, maar gisteren werd onze site door het Israëlische radiostation KOL-REGA "de meest besproken site in Nederland op het moment" genoemd (als ik de vertaler mag geloven)
De betreffende DJ is Ruven Lev en in zijn programma draait hij voornamelijk steengoeie golden oldies.
Ze hebben ook een website op www.kol-rega.co.il en je kan via RealPlayer7 location: rtsp://degania.org.il:554/encoder/live.rm het station live beluisteren. Ze lullen wel hebreeuws, maar wat ik er tot nu toe van heb gehoord is de muziekkeuze uitstekend

Voor het gemak staat hier het stukje in MP3 formaat (243Kb).

Zouden die Israëliërs stiekem allemaal gewoon Hollands lullen ??

Binnen 2 jaar stemmen via internet

Als het aan minister Van Boxtel van Grote Steden ligt, zijn alle gemeenten van Nederland binnenkort op internet te vinden. Volgens Van Boxtel is het nodig om mee de tijd mee te gaan, bovendien heeft nu al 50% van de Nederlandse bevolking een internetaansluiting. Het is de bedoeling dat op de gemeentesite parkeerboete's betaald kunnen worden, bouwvergunningen kunnen worden aangevraagd en er moeten kunnen worden gestemd. Gisteren maakte Van Boxtel bekend vier miljoen uit te trekken voor het op internet zetten van de gemeenten. Eerder werd hier al een keer zes miljoen voor uitgegeven. Eind '99 had nog maar 30% van alle gemeenten (dat zijn er zo'n 160) een eigen website, naar verwachting zal dat oplopen tot 50% aan het eind van dit jaar.
Waar hij zich ernstige zorgen over maakt is de achterstand van Europa op de VS, op internetgebied. In de EU is zo'n 14% van de bevolking online, in de VS 60%. In verhouding tot de VS kan het nog flink beter, maar in Europa staan we best hoog op internetgebied.

Stemmen via internet, da's nou 'ns een handig idee
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
©FOK.nl e.a.