FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 29 maart 2000

Stem Esmeralda BUS uit, Playboy in

Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat mannenblad Playboy de mooiste BUSsagier, Esmeralda, erg graag wil benaderen voor een naakt-reportage. Momenteel zit Esmeralda niet in de gevarenzone om de BUS te moeten verlaten. Het probleem is nu dat Playboy haar alleen in het blad kan brengen als Esmeralda de BUS deze of hooguit de volgende nominatieronde moet verlaten. (En als Esmeralda wil natuurlijk, maar daar gaan we, na Tara en Sabine, voor het gemak even van uit )

Conclusie: er is alleen een mogelijkheid dat Esmeralda in Playboy komt, als zij er NU of volgende keer wordt uitgestemd! En daar kunnen wij natuurlijk aan meehelpen! De oproep is dan ook: Als jij de mogelijkheid wilt open houden dat Esmeralda NAAKT in Playboy verschijnt stem haar er dan uit! Dus stem vooral op de anderen als jouw favoriet. Zeg voor mijn part dat Aziz jouw grote idool is , als Esmeralda er maar uit moet! Stemmen kan via de telefoon en via de BUSsite. Met de steun van heel mannelijk Fok! moet dit toch lukken?


Een beetje gemene actie is het wel, maar dat maakt voor een keertje niet uit.

Parkeren per satelliet.

Rondjes rijden door een drukke stad, op zoek naar die ene vrije parkeerplaats, wie heeft er geen hekel aan? Q-Park en telefoonmaatschappij Libertel denken hier nu een eind aan te maken. De beide bedrijven ontwikelen samen een 'revolutionaire' wijze van parkeren waarbij via mobiele telefoon en satelliet een plekje voor de auto wordt gezocht.

In het nieuwe systeem wordt vanuit de auto via de telefoon contact gelegd met een satelliet die lege plekken in de nabijgelegen parkeergarages zoekt en die doorseint aan de beller. Het plekje kan dan worden gereserveerd en de automobilist krijgt er een bevestiging van op de telefoon of autoradio. Het is zelfs mogelijk de parkeerder via een navigatiesysteem naar zijn plekje te leiden.

Kijk da's nou handig.

Lees hier het hele bericht.

Lawine doodt 12 skileraren

In Kaprun, een ski-oord in Oostenrijk, vooral populair bij Nederlanders, heeft het grootste wintersportdrama van dit seizoen plaatsgevonden.
Een groep van veertien skileraren daalde buiten de piste de 3200 meter hoge Kitzsteinhorn af, toen de sneeuwmassa van 500 meter breed en een kilometer lang begon te schuiven en in het Mühlbachtal stortte. Elf skileraren werden dood uit de sneeuw gegraven, een Deense skileraar overleed later in het ziekenhuis.
De redding was te danken aan de GSM van een van de skiërs.
Het gigantische reddingsteam veroorzaakte onbedoeld een tweede lawine, die de groep skileraren gelukkig net miste.

Duizendjes tussen 't afval

Bij een afvalverwerkingsbedrijf in Gelderland werken eerlijke personeelsleden . Bij het selecteren van bouw- en sloopresten op een lopende band kwamen zij een stapeltje duizendjes tegen, wat ze ingeleverd hebben bij de directie.
Er is nog iets bijzonders met het geld, want de biljetten zijn verouderd. Ze zijn niet meer rechtsgeldig als betaalmiddel, maar mogen wel worden omgewisseld.
Dat is nu gebeurd, en via publiciteit wordt geprobeerd om de rechtmatige eigenaar van het geld te vinden. Als dat binnen afzienbare tijd niet gebeurd gaat het geld naar een goed doel (nee, niet naar de binnenzak van de directeur ).










Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
©FOK.nl e.a.