FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 12 maart 2000

Strandjutter vindt autoband met 50 kilo hasj

Een strandjutter heeft zondagochtend aan de oostkant van Schiermonnikoog een autoband met 40 zakken hasj gevonden. In totaal gaat het om ongeveer vijftig kilo grondstoffen voor pretsigaretjes. Ik dacht dat je wat vanuit zee aanspoelt mocht houden, maar 'Sil' bracht het toch naar de politie.

De politie heeft geen idee waar de hasj vandaan. Angezien het flink gewaaid heeft de laatste tijd kan de autoband wel in Engeland overboord van een schip zijn geslagen. Het is dus moeilijk te achterhalen waar de hasj vandaan komt, maar desalniettemin houdt de politie de stranden van de waddeneilanden voorlopig extra in de gaten.

Ik denk dat er heel wat extra toeristen vanuit de grote steden richting waddenzee vertrekken als ze dit berichtje lezen .

De BUS veilig geland & Seki populair

De Bus is veilig aangekomen in Den Haag. Onder het toeziend oog van vele BUSfans is de BUS bovenop het garagedak van Haaglanden Megastores getakeld. Op dit moment is Haaglanden Megastores nog een bouwterrein. Dit voorjaar moet er een groot winkelcentrum worden geopend. Vanwege de veiligheid tijdens het takelen, hebben de BUSsagiers eventjes de BUS moeten verlaten. Ondertussen zitten ze alweer op het dak te wennen aan hun nieuwe omgeving.

Onderwijl gaan de peilingen op internet gewoon door. Seki blijkt momenteel veruit favoriet te zijn. Op Voorspel.nu krijgt hij zelfs bijna 25% van de stemmen. Büllent en Tessa volgen met respectievelijk 14.03% en 13.61%. Antonette bezet plaats 4 met 12.30% en Playmate Esmeralda staat op 10.09%. Job, Iwan, Aziz en Willeke sluiten de lijst.

Op de officiële BUSsite krijgt Seki 17%. Opvallend is wel dat Iwan zich hier absoluut niet in de gevarenzone bevindt, hij staat 2e met 15%. Willeke krijgt nog steeds de minste stemmen.

De BUS is nu bijna een maand onderweg en de jackpot staat op 'slechts' 130.000 piek. De 1 miljoen als hoofdprijs gaat zeker weten niet gehaald worden.

Legendarische Barbie-poppen

Mattel, de fabrikant van de wereldberoemde Barbiepoppen, gaat het werk en leven van verschillende Hollywoodlegendes eren met de lancering van bijzondere collector's items. De eer is aan Elizabeth Taylor om de eerste pop te krijgen. Haar pop is in Amerika onlangs in de verkoop gegaan. De Elizabeth Taylor-pop is zo realistisch mogelijk gemaakt, inclusief de violette ogen, de oogschaduw en oogpotlood. De pop is gehuld in het Cleopatra-kostuum dat is afgeleid van de gelijknamige film uit 1963.(Ik was al even bang dat de pop naar huidig beeld geschapen zou worden )

De Elizabeth-pop is onderdeel van de Timeless Treasure Line-collectie die binnenkort ook poppen van Lucille Ball, Elvis Presley en Audrey Hepburn bevat.

Spice Girls rijkste Britse jonge popster

misterM schreef op deze mooie zondagmiddag het volgende in de newssubmit:

De Spice Girls zijn de rijkste Britse popmiljonairs onder de dertig jaar. Dat staat in de lijst die de Britse krant The Observer jaarlijks uitbrengt. Nummer één op de lijst is Posh Spice Victoria Beckham met een vermogen van bijna 92 miljoen gulden. Haar echtgenoot David Beckham, voetballer van Manchester United, staat met *slechts* 25,2 miljoen gulden vierde op een lijst van jonge Britse sporters. De laatsen twee, drie, vier en zes op de poplijst worden bezet door de Spice Girls Mel C. (Sporty Spice, 81 miljoen,), Baby Spice Emma en Scary Spice Melanie B. (beiden met 79,2 miljoen) en voormalig Ginger Spice Geri Halliwell (70,5 miljoen). Plaats vijf wordt bezet door ex-Take Thatter Gary Barlow (72 miljoen). Jonge popsterren blijken het financieel overigens beter te doen dan hun sportieve generatiegenoten. De rijkste jonge sporters, bokser Naseem Hamed en aanvoerder van het Engels voetbalelftal Alan Shearer, hebben het luttele bedragje van ruim 61 miljoen gulden op hun bankrekening staan.

Ongelooflijk dat je met een beetje 'zingen' zoveel binnen kan slepen!

F1 nieuws

Nou, de eerste race van het seizoen zit er weer op.
Het was een niet al te spannende race met spektakel maar zoals verwacht weinig inhaalacties.

Onze Jos deed het goed, lag 9de toen hij door een gebroken stang de pits in moest, hij heeft toen nog een tijdje rondgereden op 2 rondjes achterstand voor hij helemaal moest opgeven. En wat ook opviel was dat de eerste 6 uitvallers 3 complete teams waren.

Ook het McLaren team had de zaakjes weer uitstekend voor elkaar.
Beide vielen uit met een mooi stukje blauwe rook uit de auto. Ik hoop voor ze dat ze niet met dezelfde problemen kampen als vorig seizoen, zeker DC niet.

Of Schumacher nu een probleem had, of dat het gewoon bandenslijtage was, ik weet het niet. Barrichello reed gewoon een goede race maar had in het begin gewoon last van de langzamere Frentzen.

Voor de rest vond ik het jammer van Button dat ie uitviel, want hij kon goed meekomen, en reed gewoon 6de.

De uitslag:

De plaatsen 1 t/m 6

1 M. Schumacher 10 punt
2 Barrichello 6 punt
3 R. Schumacher 4 punt
4 Villeneuve 3 punt
5 Fisichella 2 punt
6 Zonta 1 punt

Voor meer F1 nieuws surf je naar F1Racing.net

Kleine Update

Mika Salo is zijn 6de plaats kwijtgeraakt aan Ricardo Zonta vanwege een onregelementaire voorvleugel. Hierdoor is BAR zelfs met 2 auto's in de punten.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
©FOK.nl e.a.