De BUS veilig geland & Seki populair

Joost ([Efink])
De Bus is veilig aangekomen in Den Haag. Onder het toeziend oog van vele BUSfans is de BUS bovenop het garagedak van Haaglanden Megastores getakeld. Op dit moment is Haaglanden Megastores nog een bouwterrein. Dit voorjaar moet er een groot winkelcentrum worden geopend. Vanwege de veiligheid tijdens het takelen, hebben de BUSsagiers eventjes de BUS moeten verlaten. Ondertussen zitten ze alweer op het dak te wennen aan hun nieuwe omgeving.

Onderwijl gaan de peilingen op internet gewoon door. Seki blijkt momenteel veruit favoriet te zijn. Op Voorspel.nu krijgt hij zelfs bijna 25% van de stemmen. Büllent en Tessa volgen met respectievelijk 14.03% en 13.61%. Antonette bezet plaats 4 met 12.30% en Playmate Esmeralda staat op 10.09%. Job, Iwan, Aziz en Willeke sluiten de lijst.

Op de officiële BUSsite krijgt Seki 17%. Opvallend is wel dat Iwan zich hier absoluut niet in de gevarenzone bevindt, hij staat 2e met 15%. Willeke krijgt nog steeds de minste stemmen.

De BUS is nu bijna een maand onderweg en de jackpot staat op 'slechts' 130.000 piek. De 1 miljoen als hoofdprijs gaat zeker weten niet gehaald worden.