FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 11 november 1999

Log van de Chat met Paul Romer

Vanmiddag was er op de Big-Brother site een chat met Paul Römer, de grote man achter Big-Brother.

Thnx to Kangaroo die er een log van heeft gemaakt en op het forum heeft geplaatst, en thnx voor Hunter die em wat leesbaarder heeft gemaakt.

Hier een hapje uit de log:


Arie34: Hoe kwam je op het idee?
Paul Römer: drie jaar geleden tijdens een gewone brainstorm

BramBo: Met het BBidee zijn al twee speelfilms gemaakt, namelijk EDtv en Truman Show. Welk van deze twee films lijkt het meest op BB en kun je aangeven waarom of waarom niet??
Paul Römer: edtv heb ik helaas niet gezien, maar collega's zeggen dat die de meeste overeenkomsten heeft
Paul Römer: wij hadden het idee al voordat ik van een van beide films had gehoord

daniel29: hoeveel tijd heeft de totale voortbereiding gekost?
Paul Römer: de echte produktie heeft anderhalf jaar gekost, de totale voorbereiding drie jaar
Voor de log moet je in deze thread zijn van het forum.

Telefoon tussen hoofd/schouder klemmen ook al gevaarlijk!

Een Franse psychiater werd onwel na een telefoongesprek van een uur met een patiënt. Hij had z’n telefoon al die tijd tussen z’n hoofd en schouder geklemd. Dit pakte niet goed uit: een puntig botje doorboorde z'n slagader in de nek waardoor hij tijdelijk blind aan één oog werd, en oorsuizingen kreeg.
Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat de man veel geluk had gehad, omdat de bloedtoevoer naar de hersenen maar heel even gestremd was.

Fris halen met je GSM

De gekste dingen worden tegenwoordig verzonnen en uitgevoerd. Zo zegt de Telegraaf vandaag dat het mogelijk is om met je GSMmetje blikjes fris uit een frisdrankautomaat te halen.

Siemens en NetCom gaan de uitdaging aan door een proef te starten in Oslo. Het is de bedoeling dat je de frisdrankautomaat opbelt en na wat instructies rolt er een blikje uit de automaat. Hetzelfde geldt voor een (warme)snackautomaat. Betalen doe je gewoon via de rekening van je GSMmetje.
In de toekomst zullen er nog meer van dit soort acties volgen. Bijvoorbeeld het op afstand vullen van de parkeerautomaat. Persoonlijk vind ik dit laatste toch iets meer nut hebben..

Hoge boetes voor Gerets en PSV

De excuusbrief van PSV-trainer Eric Gerets aan Bayern Munchen mocht niet baten; wegens Gerets' wangedrag kreeg hij van de UEFA een boete van maar liefst 14 duizend gulden.
PSV zelf kreeg een bon van ruim 34 duizend piek aan de broek. De Duitser Jeremies, die in het duel een rode kaart kreeg wegens een smerige overtreding op Bruggink, werd voor 5 duels geschorst. En hij had van z'n werkgever al een boete van f 11.000,- gehad.

Ajax moet negenduizend gulden overmaken wegens wangedrag van het publiek en Roda JC 15.000, wegens wangedrag van de ploeg zelf. En als laatste ook Feijenoord: ze moeten vanwege het vuurwerk in het stadion ruim 14 duizend gulden betalen aan de UEFA.

Eén ding is zeker: de hoge heren van de UEFA kunnen
weer met een gerust hart lekker uit eten gaan!

Nieuwe Bond film nu al op i-net

De nieuwe James Bond film moet nog in premiere gaan, maar hij is nu al te downloaden op internet. De eerste site waar je hem kon downloaden is platgelegd, maar inmiddels zijn er al heel wat mirror-sites, dus een probleem om hem te vinden moet het niet zijn. De makers van deze 19e 007 film, The World is Not Enough, vinden het uiteraard niet echt tof, want ze zullen op deze manier geld mislopen. De grootste vraag is wel hoe de film op internet kan zijn gekomen, daar de film ook in Azie en in de VS nog uit moet komen.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1266
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
©FOK.nl e.a.