Grote kerstprijsvraag 2011 gaat beginnen

De kerstdagen zijn in aantocht, net als het nieuwe jaar; iets wat bij FOK!games niet onberoerd blijft. Zoals elk jaar is er op FOK!games een grote kerstprijsvraag vol games en goodies die je kunt winnen.

Elke dag kun je vragen beantwoorden en logo's raden, om daarmee punten bij elkaar te sprokkelen die je uiteindelijk in kunt zetten voor game(s) of goodie(s) naar eigen keuze in de kerstveiling. Vragen beantwoorden kan vanaf zondag 25 december tot en met maandag 2 januari en elke dag zullen er nieuwe vragen bij komen. Ook slechts één vraag beantwoorden kan je een prijs opleveren, dus ook als je geen vakantie hebt kun je deelnemen.

In de veilingtool kun je alvast een voorproefje zien van games die je kunt winnen, zoals L.A. Noire, Mario Kart, T-shirts, maskers, notitieblokjes etc. Voor ieder wat wils! Houd FOK!games de komende dagen dus goed in de gaten!

We bedanken Activision Blizzard, Deep Silver, Konami, Microsoft, Nintendo en Sony voor de prijzen die ze speciaal voor deze veiling ter beschikking hebben gesteld.