Internazionale onderuit tegen Torino

Internazionale heeft niet kunnen profiteren van de nederlaag van AS Roma. De Milanezen gingen zelf onderuit op bezoek bij Torino.

AS Roma ging zaterdagavond op eigen veld met 0-2 onderuit tegen Fiorentina en bij een zege kon Internazionale de Romeinen passeren en de derde plek bemachtigen in de Serie A.

De thuisploeg, dat de tiende plek bezet, kwam negen minuten voor rust op voorsprong. Lorenzo De Silvestri gaf vanaf de rechterflank de voorzet op Adem Ljacic en de Serviër kon de bal in het lege doel schuiven.

In de tweede helft ging Internazionale op jacht naar de gelijkmaker en João Miranda zag een inzet van de doellijn gehaald worden door Nicolas N'Koulou en Rafinha schoot de bal op de paal en daardoor bleef het bij 1-0. De ploeg van Luciano Spaletti kan zondag zakken naar plek vijf als Lazio weet te winnen op bezoek bij Udinese.