Horizon: Zero Dawn patch 1.30 voegt een hoop toe

De nieuwe patch voor Horizon: Zero Dawn voegt allerlei nieuwe content toe, onder andere een New Game+ modus, een Ultra Hard-moeilijkheidsgraad en meer. Deze patch is vanaf vandaag te downloaden.

Terwijl de mensen van Guerrilla Games hard bezig zijn met de nieuwe uitbreiding, genaamd The Frozen Wilds, hebben ze ook gewerkt aan patch 1.30. Deze patch fixt enkele problemen in de game die de progressie hinderen.

Verder voegt het de verwachte New Game+ toe. Hiermee kun je nogmaals het verhaal spelen, maar behoud je jouw inventory en skills. Je kunt niet verder levelen dan level 50, maar je kunt nog steeds wel XP verdienen. Ook voegt New Game+ nieuwe versies van bestaande wapens en outfits toe. Deze hebben een extra modification slot en zijn niet goedkoop verkrijgbaar. In New Game+ zijn er bovendien nu facepaint-opties, twee nieuwe trophies en hebben we de mogelijkheid om Aloy haar focus te veranderen. 

Tenslotte, voor degene die nog een uitdaging zoekt, is er nu een Ultra Hard-moeilijkheidsgraad beschikbaar. Deze past het gedrag van de machines aan, beperkt op welke mate je health regenereert en voegt nog enkele tweaks toe. Je kunt Ultra Hard niet meer terugdraaien wanneer je het eenmaal gekozen hebt.

Bekijk hieronder een korte video over patch 1.30.