Dragon Ball Xenoverse 2 Super Pack 2 uitgebracht

Bandai Namco heeft het tweede DLC-pakket uitgebracht voor Dragon Ball Xenoverse 2, namelijk DB Super Pack 2. Dit DLC-pakket biedt content uit de anime Dragon Ball Super en is verkrijgbaar, gratis voor bezitters van de seizoenspas, anders kost het 8 euro.

In DB Super Pack 2 wordt de geschiedenis veranderd en koerst de God of Destruction Champa op Conton City af. Speel een gloednieuwe scenario quest en neem het op tegen de Universe 6-strijders. Het nieuwe DLC-pakket voegt twee nieuwe vechters toe: Champa en Vados. Daarnaast brengt het veel andere content, waaronder nieuwe aanvallen, kostuums, een stage en een voertuig.

Bovendien is er ook een grote nieuwe gratis update uit, met onder andere nieuwe kostuums, nieuwe Expert Missions met Broly & Janemba, nieuwe aanvallen, nieuwe regels voor het Tenkaichi Tournament en de Tenkaichi Tournament Jersey.

Er komen nog meer uitbreidingen aan, met onder andere Future Trunks’ saga. Dragon Ball Xenoverse 2 is sinds 28 oktober 2016 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.