Lamar Odom zat in diep dal

Lamar Odom heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn bijna fatale overdosis vorig jaar in een bordeel. Dat deed hij in een interview met de Amerikaanse televisieshow The Doctors, waarvan vrijdag een preview is gepubliceerd.

De voormalig basketballer kan zich niet bijster veel meer herinneren van de bewuste avond. "Ik was in dat verdomde bordeel en ik weet nog dat ik even wilde gaan rusten", vertelt de 37-jarige Odom, die op dat moment officieel nog getrouwd was met Khloé Kardashian. "Ik voelde me op dat moment mentaal al niet goed. Mijn toenmalige vrouw en ik hadden problemen. Ik zat in een diep dal."

Odom werd dagenlang in een coma gehouden nadat hij in het ziekenhuis was beland. Zelf wist hij dat niet totdat Khloé dat tegen hem vertelde. "Ik kon toen nog niet praten. Er kwam niets uit mijn mond. Ik was echt bang."

Odom, die zich afgelopen week op eigen verzoek in een afkickkliniek liet opnemen, gelooft dat hij de overdosis met een reden heeft overleefd. Hij ziet het nu als zijn taak om zijn verhaal te delen. "Ik geloof dat alles met een reden gebeurt", zegt hij. "En de reden dat ik er nog ben is dat ik het verhaal nu kan doorvertellen."

Lamar Odom zat in diep dal
Lamar Odom zat in diep dal (Foto: BuzzE)