Familie Kanye: dat doet-ie anders nooit

Kanye West gedraagt zich in het openbaar totaal anders dan thuis bij zijn vrouw Kim Kardashian en hun kinderen North en Saint. Kanye is eigenlijk een familieman. Zijn familie en Kim steunen hem onvoorwaardelijk, vertelt een bron aan People.

"Wat de buitenwereld ook denkt van Kanye, ze kennen niet de ware. Zijn rare tweets en verbale uitspattingen tijdens awardshows zijn afkomstig van een andere Kanye", vervolgt de bron. "De ware Kanye masseert de rug van Kim of houdt haar hand vast. Of hij speelt met North, dat is de ware Kanye, niet de man die je in het openbaar ziet."

West baarde onlangs nog opzien met een tweet waarin hij Facebook-baas Mark Zuckerberg om een miljard dollar smeekte, omdat hij grote persoonlijke schulden zou hebben. De rapper vond dat het socialmediabedrijf artiesten zoals hijzelf zou moeten steunen. Ook kondigde hij aan in 2020 mee te willen doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De loslippige bron uit de omgeving van Kim en Kanye weet dat als de rapper thuis is, hij een goede vader is en iemand die dol is op zijn familie. ''Ik denk dat Kanye ermee worstelt dat zijn imago als rapper niet strookt met de familieman die hij thuis is. Maar nu heeft hij wel precies wat hij altijd heeft gewild: een gezin en mensen om hem heen die hem nodig hebben en onvoorwaardelijk van hem houden. Daar moet hij mee leren omgaan."

Kanye krijgt onwaardelijke steun van familie
Familie Kanye: dat doet-ie anders nooit (Foto: BuzzE)