Studentes hebben seks op podium

De nachtclub van de University of Hull ligt momenteel zwaar onder vuur. Op internet zijn namelijk beelden uitgelekt waarop halfnaakte studentes seks hebben op het podium.

De studentenvereniging van de Britse universiteit vierde afgelopen woensdag een feestje. Dit werd luister bijgezet door ene DJ Lee Watson.

De beste man moedigde de stomdronken studentes aan om een seksfeestje te houden op het podium. Degene die dit het geilste kon, zou een tripje naar Kroatië winnen. En dat lieten de studentes zich geen twee keer vertellen natuurlijk.

De bewuste dj zweepte het publiek op met kreten als 'Juich als je met deze meid wilt neuken!' en 'Ga maar in de rij staan voor haar. Ik sta vooraan'. En zo draaide een onschuldig spelletje koekhappen uit op een ware orgie.

Ook werden studentes opgeroepen zich te ontkleden en kleren uit te wisselen. De winnares van het reisje naar Kroatië deed dit maar al te graag. Overigens kon niet iedereen lachen om het seksfeestje, waarna sommige puriteinse zielen walgend de zaal verlieten.

Een filmpje van het feestje